Régen le kellett volna tenni ebben az esetben, és átesni az elvonáson akkor, mikor nem vagy várandós. Most vagy kockáztatsz, vagy bevállalod a te fizikai kellemetlenséges a babáért, illetve a kórházat, adott esetben.
2012. febr. 2. 15:05
12/25 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ritka egyébként az ilyen erős elvonás nikotin esetében, nem valószínű, hogy ez lesz.
2012. febr. 2. 15:10
13/25 anonim válasza:
Második vagyok.
Itt nem akaratgyengeségről van szó. Nálam az úgy volt, hogy igen szerettünk volna babát, de nem olyan tervezett baba volt, hogy azelőtt leszokhattam volna. Terveztük, de nem éppen akkora mikor jött, lehet egy-két hónap eltéréssel. Az lehet, hogy elég is lett volna a leszokáshoz, de így történt.
Az dobja rám az első követ, aki mindent úgy csinál a terhessége alatt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
2012. febr. 2. 15:10
14/25 anonim válasza:
Kösz a lepontozást.Akkor ezek szerint itt mindenki mintaterhességet tud magáénak.
Gratulálok!
2012. febr. 2. 15:23
15/25 anonim válasza:
ha jót akkarsz a gyerekednek akkor 0
2012. febr. 2. 15:53
16/25 anonim válasza:
Szerintem lelkiismeret kérdése, szóval bármennyi. Én már a terhességem előtt kb. fél évvel leszoktam, mindent meg akartam tenni, hogy egészséges babánk szülessen. Ez is egy lépés volt.
2012. febr. 2. 16:17
17/25 anonim válasza:
Jöttök itt az elvonási tünetekkel...röhej. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy nem lehet letenni a baba érdekében!!! Szánalmas ilyennel takarózni. Én is erős dohányos voltam, hosszú éveken keresztül, szerettem cigizni, nekem rituálém volt, nem csak úgy szívtam. Ahogy nem jött meg a mensim, eldöntöttem hogy leteszem bár még nem tudtam, hogy baba lesz csak sejthető volt, de nem kockáztattam a babám egészségét!! Most vagyok félidős, ugyan úgy kívánom sokszor, de rá nem tudnék gyújtani. ÉRDEKES, ÉN NEM KERÜLTEM KÓRHÁZBA ELVONÁSI TÜNETEKKEL...az ilyesfajta igényeimet másodlagosnak tartom, a picivel szemben.
2012. febr. 2. 17:17
18/25 anonim válasza:
Ezt az elvonási tünetes dolgot nem értem...
Milyen tünetek voltak pontosan?
Én teherbeesés előtt évekig cigarettáztam. Én is szerettem cigizni, megmondom őszintén.
Éppen egy buliba készültünk, mikor indulás előtt csináltam egy tesztet kíváncsiságból, mert késett a mensim. Pozitív lett, sírtam örömömben.
Arra a bulira nem vittem cigit és a teszt után egyetlen szálat sem vettem a számba. Semmiféle tünetet nem okozott, azonnal le tudtam mondani róla. Azóta a másodikat várom és azóta sem cigizek.
2012. febr. 2. 21:17
19/25 anonim válasza:
Hát bocsásd meg nekem, de én nem hiszem, hogy a nikotin ilyen tüneteket okozott. Itt ül mellettem a férjem, ő orvos, az addiktológiával is tisztában van, ő is kizártnak tartja. És azt a felelős orvost sem látom magam előtt, aki 2-3 cigit enged. Esetleg pszichés elvonás, nem tudom, de ezt elképzelni nem bírom.
2012. febr. 2. 21:26
20/25 anonim válasza:
Én is hallottam már ilyet, hogy az orvos engedélyez napi 1-2 szálat. Szerintem ezt azért csinálják, mert ha simán megmondják nekik, hogy 0 cigi, akkor azt ugyse tudják betartani, és pöfékelnek tovább, aztán a dokinak meg letagadják. És akkor még mindig jobb napi 1-2 szálat elszívni, mint egy dobozzal.
Én is dohányos voltam, amikor kiderült hogy terhes vagyok nem cigiztem többet. Pedig előtte elment napi 1 dobozzal, már több mint 10 éve bagóztam, nagyon szar volt leszokni, majd bele pusztultam. De azért nem voltak olyan durva elvonási tünetek, hogy kórházba kerüljek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!