Napi hány cigi a megengedett a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 14:43
1/25 anonim válasza:
0
ennyit igazán megtehetsz a gyerekedért...
2/25 anonim válasza:
Nekem 2-3-at engedett meg a doki.
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, letettem cigit kávét, egyik napról a másikra.Harmadik nap elvonási tünetekkel kórházba kerültem, és akkor mondta a doki, hogy inkább napi 2-3 szál.
3/25 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy azt sem feltétlenül mellre szívni, inkább csak úgy puffogtatni.
4/25 anonim válasza:
Ha belegondolsz abba, hogy mikor szívod azt a mérget, akkor a méhedben lévő élő, érző magzat, szabályosan fuldoklik, ezt nem én találtam ki hanem orvosok mutatták ki. Azon felül, koraszülést, fejlődési rendellenességeket, kis súllyal való születést is rejt magában. Károsodik az értelmi fejlődése! A válaszom, remélem kitaláltad...O darab ajánlott!!!!!!
5/25 anonim válasza:
0. Ami ettől több, az veszélyes, még akkor is, ha az elvonás veszélyesebb adott esetben. Tehát első körben nullázni kell. Ha nagyon súlyos, de effektíve élettani tünetekkel jár a leszokás, akkor szokták javasolni, hogy maximum 2. De tudd, hogy ez is kockázat.
7/25 anonim válasza:
gyökér egy kérdés.....2012-ben még itt tartunk....
8/25 anonim válasza:
Szerintem sem fér bele! :( Egy negyed szál sem!!!!
9/25 A kérdező kommentje:
És ha olyan súlyosak lesznek az elvonási tüneteim mint a másodiknál? Nem akarok kórházba menni!
2012. febr. 2. 14:59
10/25 anonim válasza:
Akkor meg miért nem szoktál le mielőtt teherbe estél? Mekkora akaratgyenge emberek vannak :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!