Mennyi az esélye hogy a gyerekem az apjára fog hasonlítani?
Sosem lehet tudni, h mit örököl kitől. Ez szerencse kérdése.
Én nagypapámtól a kancsalságot örököltem, amit még kiskoromban sikerült korrigálni.Pedig a szüleimnek nem volt ilyen gondja. Én mégis örököltem. Ez van.
4.
Miért ne szeretne anyuka lenni. Olyan tabu ez. Nálunk is téma volt, hogy mit lenne jó, ha inkább a másiktól örökölne, mégis normális szülők vagyunk.
8.
Jesszus, te meg ne kommunikálj emberekkel.
most miért bántjátok?? egyértelmű, hogy a legjobbat akarja a gyerekének, és nem azért aggódik, hogy 'jajj, a gyerekemnek eláll a füle', hanem hogy szegényt majd ne csúfolják az iskolában!!!
szerintem ebben a helyzetben ti se ugrálnátok örömötökben, hogy 'de jó, hogy apu nagy dumbó füleit örökölte"!És ha már Dumbónál tartunk, ugye a gúnynév is megvan
szerintem a Kérdező csak a legjobbat szeretné a gyerekének, és ezért kérdezi!
Sajnos érdemben válaszolni nem tudok, de kiakasztó ez a sok lehurrogó hozzászólás, mikor bele sem gondolnak a szituba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!