Milyen apa és férj az, aki elmegy 4 napra kirándulni a haverokkal mikor a felesége 2,5 hete szülte meg babájukat?
kedves kerdezo!
Es azt tudod, h az anyuka mit szol ehhez? Mert lehet, h o beleegyezett, es neki a termeszetes dolgok koze tartozik ez. Nem vagyunk egyformak, van akinek kell az apa kozelsege is, es van aki nyugodtan el tudja engedni kirandulni is. Ha mindkettojuknek jo ez, akkor semmi gond nincs ezzel.
Nem tudom, milyen apa, mert nem ismerem.Én tutira nem örülnék, nálunk hasonló lenne a szitu, bár nem kirádulni menne, hanem munkaügyben 2 hétre, pont a szülés várható időpontja után pár nappal, de szerencsére megtudta oldani, hogy a szülés előtt 2 hónappal menjen....
Ő sem szeretett volna akkor menni, mikor már itt a pici baba és én sem szerettem volna magamra maradni....
Szerintem alapjáraton azzal nem lenne baj, hogy egy kisgyerekes apa elmegy a haverokkal pár napra, engem legalább is ez nem zavarna. A gond ott van, hogy azért sok nőnek a szülést kipihenni is eltart egy ideig, nem mindenki van ilyenkor a toppon (én pl. két hétig erősen szédültem, ha sokat voltam fent, ez mondjuk a vashiányom miatt volt, de szerintem ez annyira azért nem ritka jelenség), nyilván nem rázódott még bele teljesen az új helyzetbe, stb. Hát már hogy ne lenne fáradt, kimerült? Nem szokott még hozzá.
Azért érdekelne, hogy a kedves apuka, mondjuk egy tápszeres baba esetében mit csinálna, ha a felesége csinálná ugyan ezt egy héttel később. Merthogy a szoptatás kivételével ugyanúgy meg tud elviekben ő is csinálni. Ha egy baba tápszeres, akkor meg ez sem akadály. Na persze gondolom a kérdező nem csinálná ezt meg, csak úgy mondom, hogy kíváncsi lennék a reakcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!