Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen apa és férj az, aki...

Milyen apa és férj az, aki elmegy 4 napra kirándulni a haverokkal mikor a felesége 2,5 hete szülte meg babájukat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 14:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Egy újszülöttel ugyan mit tud apa kezdeni???

Basszus, ott van támasznak, egy gyerekhez 2 ember kell, 2 találta ki, 2 hozta össze, 2 döntötte el.

Na mindegy, nekem furi.

De akkor látom nem kell megrökönyödnöm, mert másnak akár normális is.

2012. jan. 25. 15:02
 12/24 anonim ***** válasza:

èn júlisra vagyok kiírva a másodikkal.

Férjemnek most lenne egy lehetösége hogy szorakozás céljából las vegasba menjen juli legelején. elkezdett viccelni vele hogy elmegy. sajnálom, mert Las Vegasba mi gyerekkel nem tudunk egyhamar menni. már régóta szeretnénk, de eddig mindig inkább sziegeteket választottunk a gyerek miatt.

szóval anyám jön a szülés elötti hetekben így mondtam neki gondolja meg, de nem megy.

habár én is vele akarok szülni mint az elsönél.

2012. jan. 25. 15:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod azt 76%-os, hogy egy apuka nem tud segíteni az újszülöttnél?

Mert nem tudja ringatni, esetleg megfürdetni, büfiztetni vagy bepelenkázni?

Az apa csak nagyobb gyereket képes nevelni?

Na ez is egy hülye felfogás!!!

Az én férjem, lehet nem komplett a te szemedben, de képes volt segíteni nekem! Szerencsére nem olyan beszűkült a látóköre, mely szerint egy újszülöttet csak és kizárólag az anyja tudja ellátni, míg a haverokkal szórakozik a férfi.

A baba ellátása nem csak szoptatásból áll. Úgyhogy sok férfi segít otthon.

2012. jan. 25. 15:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak megszervezték a haverjai a "pisiltető" bulit, miután megszületett a babánk, elment egy estére, de úgy, hogy volt is kedve, meg nem is. Munkából állandóan rohan haza hozzánk, segít amit tud(a baba körül).
2012. jan. 25. 15:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért aközött, hogy elmegy 4 napra kirándulni a haverokkal és aközött nonstop otthon ül és nincs élete a családján kívül, azért van még a középút, szerintem.

Persze vannak olyan nők, akik még a wc-re sem engedik el maguk mellől a férjüket, de azért 4 napra lelépni is nagy pofátlanságra vall.

Mondjuk ha este beülnének valahová a haverjaival, az elfogadható lenne, egy normálisan gondolkodó nő nem is csinál ügyet az ilyenből.

2012. jan. 25. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ő milyen apa, de, ha a mi apánk így elment volna én bele rokkanok. De! Kérdés milyen volt előtte? Az enyém régen is mindenben támaszom volt.

Nálunk ilyen elképzelhetetlen lenne.

2012. jan. 25. 15:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Azért aközött, hogy elmegy 4 napra kirándulni a haverokkal és aközött nonstop otthon ül és nincs élete a családján kívül, azért van még a középút, szerintem."

Tökéletesen egyetértek. Amikor még kicsi volt a gyerek, én is mondtam apának, hogy hosszabb időre lesz szíves nem itt hagyni minket, mert ez nemcsak neki, nekem is új helyzet, szoknom kell, és elkel a segítség. El-elment bulizni, sörözni ilyenek, de nem ment el hosszú időre.

Szerintem ez a normális, nem az, hogy 4 napra lelép egy halálra rémült, tiszta stressz friss anyuka mellől. Az aki ilyet csinál, egy felelőtlen kölyök. És a férfiaknak igenis el kell fogadniuk, hogy az ő életükbe is változást hoz a kicsi. Nem akkorát, mint az anyáéba, de az sem normális, hogy ők élik tovább agglegényéletüket, mintha mi sem történt volna. KÖnyörgöm, felnőtt emberek ilyet nem csinálnak.

És mielőtt hárpiának lennék kikiáltva, a párom igenis lemehetett 4 napra a haverjaival bulizni, amíg mi itthon maradtunk, de akkor már nagyobb volt a gyerek, kialakult a napi rutin, nem rettegtem mindentől. Kompromisszumra mindenhol szükség van, és nehogy már csak az anya alkalmazkodjon.

2012. jan. 25. 15:21
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
Feleségként nem esne jól, de mivel én az a nőtípus vagyok, aki nem hárpiáskodik, hanem aki mindent visszaad, ezért fél, vagy egy év múlva én mennék el a barátnőimmel valahova és a gyereket meg rá hagynám. Persze én nem több napra mennék, hanem egy-egy alkalmakra kikapcsolódni, akkor még lelkifurdalásom sem lenne amiatt, hogy a gyereket anya nélkül hagytam sok időre.
2012. jan. 25. 15:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem esett volna jól, ha a férjem ezt teszi (hozzáteszem, akkoriban /oké, 7 hetes volt a baba/ volt a céges buli, én zavartam el rá!)

De jó 3-4 hétig az is fájt, ha a fotelből felálltam... Nem örültem volna, ha napokra magamra hagy...

2012. jan. 25. 16:14
 20/24 anonim ***** válasza:
41%

Volt ilyen. Megszülettek az ikrek, a páromék pedig hetek (ha nem hónapok) óta terveztek egy kirándulást. 3 hetesek voltak a fiúk. Nem csináltam belőle ügyet, meglátogatott a barátnőm arra a hétvégére, és nagyon jól elvoltunk.

Ettől még a párom nagyszerű apa és kitűnő férj. Engem tehát nem zavarnak az ilyen dolgok, mióta nem szoptatok, akár én is elmehetek, mert a párom bevállalja a gyerkőcöket.

2012. jan. 25. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!