Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen apa és férj az, aki...

Milyen apa és férj az, aki elmegy 4 napra kirándulni a haverokkal mikor a felesége 2,5 hete szülte meg babájukat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 14:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
8%
a legjobb
2012. jan. 25. 14:44
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Fáradt.
2012. jan. 25. 14:44
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Önző.
2012. jan. 25. 14:45
 4/24 anonim ***** válasza:
7%
Normális? Miért, otthon kellene neki ülnie nonstop? Miért gondolja azt a nők többsége, hogy az a jó apa, akinek semmi élete a feleségén és a gyerekén kívül????
2012. jan. 25. 14:47
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

Hát, ez egy érdekes helyzet.

Én most a harmadikat várom, és így tapasztalataim alapján EGY újszülöttel laza az élet, de persze első gyerekkel én sem így éltem meg...

Háttér ismeretében nehéz ebbe belekotnyeleskedni.

Én megmondanám a férjemnek, hogy nem szeretném, ha magamra hagyna, és hogy tegye meg értem, még ha "ki is marad" valamiből. De gondolom párkapcsolata válogatja, hogy ki és mit és hogyan tud megbeszélni a férjével.

"Apaság" szempontból én nem vádolnám, mivel első gyerek, még ő nem igazán érzi "apának" magát, és ez nem is várható el tőle...

2012. jan. 25. 14:47
 6/24 A kérdező kommentje:

Fáradt? Anya nem fáradt?

Normális? Dehát 2 hete szültek?

Ha valakit szeretek, akkor lehet nem hagyom magára rögtön egy ilyen új helyzetbe. Vagy ez nem "szeret-nem szeret" kérdés?

2012. jan. 25. 14:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az elözővel,habár elsőre mérgembe jól farpi.. rugnám
2012. jan. 25. 14:55
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem nem ült otthon állandóan, de esze ágába sem jutott az első hetekben napokra lelépni szórakozásból.

Nem tudom milyen apa az ilyen, lehet amúgy normális, lehet egy nagy bunkó..., de én azért örülök, hogy az enyém nem hagyott ott minket, csak úgy, haverok miatt.

2012. jan. 25. 14:56
 9/24 anonim ***** válasza:
4%
Egy újszülöttel ugyan mit tud apa kezdeni???
2012. jan. 25. 14:57
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Újszülöttel semmit.

de az anyukáal igen, aki fáradt, nem megy neki esetleg a szoptatás, néha laudna egy órácskát, vagy jó lenne, ha valaki pl összesöpörne helyette, esetleg elmosogatna.

Az én férjemnek sosem jutott volna eszébe ilyen, h itt hagyjon, kb fél éves volt a fiunk, el kellett neki menni ülföldre két napra, meló miatt, és nagyon nehezen viselte.

Egyébként az újszülöttet is tudja az apja dajkálni, büfiztetni, esetleg pelenkázni...

2012. jan. 25. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!