Anyukák! Idegesítene ez Titeket? (férj-karácsonyi vacsi)
Ma karácsonyi vacsi van a férjem munkahelyén.Már délután 4 kor elkezdődött, a cégnél volt valami kis beszélgetés, majd este 6ra átmentek egy közeli étterembe.Felhívott este 6 kor a férjem h gyorsan megkajál és jön is haza....meg depis hangon közölte h nem kapott karácsonyi pénzt....
Viszont már lassan 9 óra és még mindig kajálnak......
Jogosan kezdek ideges lenni h még nem jön vagy csak fáradt lehetek és ettől vagyok hárpia?
2 kisgyerek anyukája
Csörgesd meg ha gondolod, de lehet hogy csak esznek és elment a beszélgetéssel az idő. Egy ártatlan telefont azért megereszthetsz :)
Nem vagy hárpia nyugi!
Kellemes Ünnepeket! :)
....én mióta megszülettek a gyerekek sehol nem voltam el estére, (buli,vacsi...stb).....:SS
Lehet irigy vagyok :SS És tiszta idióta ....
Szeretném h mondjuk engem is elvigyen mondjuk vacsizni,de eszébe se jut...teljesen be vagyok punnyadva... :SS
Lehet nekem is ki kellene engedni a fáradt gőzt :SSSS
Úgy érzem tiszta feszült vagyok :((((
Igen..sajnos nem ez a karácsonyi vacsi a baj...hanem h úgy érzem hogy már nem is létezem ...csak mosok, főzök,takarítok,meg pelust cserélek....
és Imádom a gyerekeimet, nem erről van szó...csak valahogy elvesztem az anyaságba :S......
Ráadásul az estét úgy zártuk h nyakig hányásban úsztam mert pont akkor jött mikor felvettem a picit...:SSS......komolyan egyszerűen kész vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!