Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Idegesítene ez...

Anyukák! Idegesítene ez Titeket? (férj-karácsonyi vacsi)

Figyelt kérdés

Ma karácsonyi vacsi van a férjem munkahelyén.Már délután 4 kor elkezdődött, a cégnél volt valami kis beszélgetés, majd este 6ra átmentek egy közeli étterembe.Felhívott este 6 kor a férjem h gyorsan megkajál és jön is haza....meg depis hangon közölte h nem kapott karácsonyi pénzt....

Viszont már lassan 9 óra és még mindig kajálnak......

Jogosan kezdek ideges lenni h még nem jön vagy csak fáradt lehetek és ettől vagyok hárpia?

2 kisgyerek anyukája

2011. dec. 21. 20:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hazaért a párod?
2011. dec. 21. 22:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Mostmár biztos otthon van:)
2011. dec. 22. 06:41
 23/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

fél 11-re jött haza...

Nem volt vita:))

Köszi a válaszaitokat Lányok!!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!!!!!!!!

2011. dec. 22. 07:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Ferjemeknek is volt ceges karacsonyi partijuk. Fel 7-re ment es ejfel utan jott haza. En egyaltalan nem bantam,sot en unszoltam,hogy menjen el es erezze jol magat.

Persze,megertelek teged is.

A ferjem a heten mar harmadjara tulorazott es 11-re ert haza (mikor a fiunk mar reg aludt) igy 3 napja nem latta a gyerek az apjat. Ugyhogy ma este szoltam neki,hogy most mar eleg es jojjon haza a hivatalos munkaido utan.

Mi kulfoldon elunk, semmi segitsegem nekem se.Es sajna a ferjemnek (mint irtad a tiednek se) jutna eszebe,hogy kicsit elkuldjon kikapcsolodni. Nehez ,nehez de kitartast nekunk :)

Kellemes Unnepeket Nektek is!

2011. dec. 22. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!