Anyukák! Idegesítene ez Titeket? (férj-karácsonyi vacsi)
Ma karácsonyi vacsi van a férjem munkahelyén.Már délután 4 kor elkezdődött, a cégnél volt valami kis beszélgetés, majd este 6ra átmentek egy közeli étterembe.Felhívott este 6 kor a férjem h gyorsan megkajál és jön is haza....meg depis hangon közölte h nem kapott karácsonyi pénzt....
Viszont már lassan 9 óra és még mindig kajálnak......
Jogosan kezdek ideges lenni h még nem jön vagy csak fáradt lehetek és ettől vagyok hárpia?
2 kisgyerek anyukája
Igen....minél hamarabb ki kellene mozdulnom....
azért jó hosszan kajálnak :SS
Csak fáradt vagy.
Az én férjemnek két vacsira kellett menni, egy osztályos, egy vállalati bulira, végig kellett hallgatni az összes vezető beszédét, mire kajához jutottak... Amit a közvetlen kollégái szerveztek sörözést, azt már el is utasította, mert neki is sok volt. Képzeld el a főnökét, neki "csak" 4 ilyenre kell mennie.
Nekem is volt karácsonyi partim, volt lehetőségem totálisan kicsípni magam, ragyogni, pletykáltam a kolléganőimmel, nagyon jó volt kiszakadni az anyaság folytonosságából.
Amíg ő ment, én is irigy voltam, hogy milyen jó neki, én meg itthon egyedül az estére totál fáradt gyerekkel...
Próbálj meg kimozdulni, esetleg nincs valaki, akire rá lehetne bízni egy pár órácskára a gyerekeket és akkor akár a férjeddel is mehetnél randizni. :)
igen...lehet...megpróbálok nem idegeskedni..
Tényleg köszi h írtatok lányok!!!
Nincs segítség sajna...semmi szinte.....talán emiatt is kicsit kivagyok:S.
Igen...mindenki totál kicsípve én meg nyakig itthol a hányásba :DDDDDDD azért ez vicces...tiszta Bridget Jones...vagy hamupipőke???
:DDDDD
Én nyáron szúltem...szülés után kevéssel h haza jöttünk a kórházból le mentem phizésként a postára.....nem is kivágott ruhába...de csak annyit vettem észre h mindenki a melleimet sasolja :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!