Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Idegesítene ez...

Anyukák! Idegesítene ez Titeket? (férj-karácsonyi vacsi)

Figyelt kérdés

Ma karácsonyi vacsi van a férjem munkahelyén.Már délután 4 kor elkezdődött, a cégnél volt valami kis beszélgetés, majd este 6ra átmentek egy közeli étterembe.Felhívott este 6 kor a férjem h gyorsan megkajál és jön is haza....meg depis hangon közölte h nem kapott karácsonyi pénzt....

Viszont már lassan 9 óra és még mindig kajálnak......

Jogosan kezdek ideges lenni h még nem jön vagy csak fáradt lehetek és ettől vagyok hárpia?

2 kisgyerek anyukája

2011. dec. 21. 20:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig 6. vagyok. Ismerem az érzést, hidd el. Sokszor úgy éreztem, hogy minden nap egyforma és totál kiégtem. Én is imádom a gyerekem, de olyan jól esett volna mindentől távol egy kicsit. Aztán tényként közöltem, hogy na most akkor megyek a barátnőimmel ide-oda. Kaja, egyéb itt és ott van a gyerekeknek, nagy fiú, feltalálja magát:DDD Neked is jár, ne hagyd, hogy befásulj. Az se a férjednek, sem a gyerekeknek nem tesz jót. Nekik is bele kell, hogy férjen az, hogy időnként nélkülöznek téged, mert hosszú távon egy "strapás", morcos anya és feleség helyett egy kiegyensúlyozott, nyugodt csajszit tudhatnak maguk mellett. Szóval az ő érdekük is, hogy igenis mozdulj ki!!! :DDD
2011. dec. 21. 21:33
 12/24 A kérdező kommentje:

Igen....minél hamarabb ki kellene mozdulnom....

azért jó hosszan kajálnak :SS

2011. dec. 21. 21:46
 13/24 anonim ***** válasza:
6. Mivel céges vacsiról van szó, lehet jópofiznia kell. Sajnos ez is benne van a pakliban, hogy nem lehet csak úgy lelépni, mert azt a főnök megjegyzi.... érted...?
2011. dec. 21. 21:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Csak fáradt vagy.

Az én férjemnek két vacsira kellett menni, egy osztályos, egy vállalati bulira, végig kellett hallgatni az összes vezető beszédét, mire kajához jutottak... Amit a közvetlen kollégái szerveztek sörözést, azt már el is utasította, mert neki is sok volt. Képzeld el a főnökét, neki "csak" 4 ilyenre kell mennie.

Nekem is volt karácsonyi partim, volt lehetőségem totálisan kicsípni magam, ragyogni, pletykáltam a kolléganőimmel, nagyon jó volt kiszakadni az anyaság folytonosságából.

Amíg ő ment, én is irigy voltam, hogy milyen jó neki, én meg itthon egyedül az estére totál fáradt gyerekkel...

Próbálj meg kimozdulni, esetleg nincs valaki, akire rá lehetne bízni egy pár órácskára a gyerekeket és akkor akár a férjeddel is mehetnél randizni. :)

2011. dec. 21. 22:00
 15/24 A kérdező kommentje:

igen...lehet...megpróbálok nem idegeskedni..

Tényleg köszi h írtatok lányok!!!

2011. dec. 21. 22:01
 16/24 A kérdező kommentje:

Nincs segítség sajna...semmi szinte.....talán emiatt is kicsit kivagyok:S.

Igen...mindenki totál kicsípve én meg nyakig itthol a hányásba :DDDDDDD azért ez vicces...tiszta Bridget Jones...vagy hamupipőke???

2011. dec. 21. 22:03
 17/24 anonim ***** válasza:
6. Az én párom is két ilyen bulin volt (céges sajátosság, most nem részletezném). Bár a másodikra én is mehettem, mert az partnerrel együtt szólt. Ez az utóbbi azért jól esett:D
2011. dec. 21. 22:04
 18/24 anonim ***** válasza:
6. Ja, a poén! Csak, hogy kicsit felvidulj! Én késő ősszel szültem a babám és hivatalos voltam a céges karácsonyra. Persze, h mentem, örültem neki nagyon. DE! Csak a terhes gatyám jött fel rám (szerencsére elegáns) és hát egy olyan elegáns felsőm volt, amibe még bele tudtam préselni a hatalmas melleim. Csak két órát voltam, mert mennem kellett haza etetésre, de az egész ott tartózkodásom alatt mindenki a mellemet bámulta... :DDDDD Király:DDDD
2011. dec. 21. 22:08
 19/24 A kérdező kommentje:

:DDDDD

Én nyáron szúltem...szülés után kevéssel h haza jöttünk a kórházból le mentem phizésként a postára.....nem is kivágott ruhába...de csak annyit vettem észre h mindenki a melleimet sasolja :DDDDD

2011. dec. 21. 22:15
 20/24 anonim ***** válasza:
6. Várjál, a főnököm meg próbált volna valami beszélgetést kezdeményezni. Jött a szokásos sablon : és jól vagytok? .... aztán a hülye kérdés: és tudsz szoptatni? :DDDDDDDD Mondom, szerinted??? (75B-ről 85DD szerintem elég egyértelmű) :DDD
2011. dec. 21. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!