Meddig lehet bírni férj nélkül?
Szia!
Nálunk mikor várandós voltam, meg a baba kiskorában, még úgy dolgozott a párom, hogy nagyon ritkán kellett ottaludnia az emberekkel!
Távmunkán vannak az emberek, Ő a főnök!Magyaro-n csak nem a mi városunkban)
Aztán 3 hós a volt alányunk, mikor kiderült, hogy iszonyatosan lopják a gázolajat, így muszáj volt úgy döntenmünk ahogy!Apa csak szerdán és a hétvégéken volt itthon!Csak Ő tankolhatott a gépekbe....
Azóta senkiben nincs bizalom (munkásokban)
Aztán jobb lett a helyzet, mert egy magyon jó barátja eljött hozzánk dolgozni, determ akkor is heti rendszerességgel aludt lent Ő is!
De ha itthon van akkor is rentgeteget dolgozik...Értünk csak nagyon nehéz...
Most mikor nagyobb lett a lányom (nemsokára két éves), már sokkal rosszabb(az egyik alkalmazott kórházba van)!Rentgeteg a munka határidős, így apa is gépen dolgozik...Csak szombat vasárnap van itthon!A lányunknak rossz!Már hiányzik neki, folyton emlegeti, ha apa itthon van aludni sem akar... :(
Mostanra értettem meg a párommal,hogy nekem az nme felel meg, hogy Ő engedékenyebb, ő is legyen határozott, és vannak szabályok amit akkor is be kell tartani ha itthon van!Én is engedtem, de kellenek szabályok!
Nálatokis majd Nektek kell tisztázni kettőtőknek, hogy mi az amit tényleg fontos netartatni apánka is, mi az amiben lehet egy kicsit lazább!
Sajnos nehéz lesz!
Kívánom, hogy minél hamarabb ki tudjatok költözni a párodhoz :)De neked is jobb lesz az újszülöttel magyaron, amíg nem lesz elég nagy az önbizalmad! :)Hidd el!De akkor is kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!
A házasélet egy babaára is rámehet, ha mindkét fél itthon van akkor is, mert elég sok lemondással jár...Főleg a mai világban hallani sok rosszat!
Mimostmás a másodikat várjuk,és valószínű nálunk is költözik a cég németbe...Először csak apa, majd mi is ha anagyobb lesz a pocakbabai!Ha nem jött volna akicsi (aki tervezett, csak nem hittünk megint ilyen szerencsések vagyunk)akkor költöznénk mi is!De így nekünk is várni kell, de a cég is leghamarabb nyár elején költözik!Mire a kicsi jön!De sajnos hogy ezt azt megengedhessünk magunknak, sokmindenről le kellmondani!Nehéz, de én már azt mondom sokszor, hogy örüljünk hogy van munka!ÉS rendbe kell jönnie mindennek!Hidd el A párodnka is olyan lesz kint nélkületek, mint neked itthon a kicsivel!
Ne haragudj hogy ilyen hosszú lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!