Meddig bírja egy férj szex nélkül?
Szia. Én ugyanígy voltam ezzel, el lettem tiltva a szextől, olyan rosszul voltam, hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Minden bajom volt, estére pedig a fáradságtól 2ig nem láttam. Ja, amikor pedig jól lettem volna, akkor sem volt hozzá kedvem.. pedig terhesség előtt...hű...szóval, nekem nem hozta meg a terhesség azt a "kívánósságot", amit másnak igen.
Ahogy az előttem lévők leírták, egy intelligens férfi, szerető férj, tudja, hogy ez egy nehéz időszak, és nem elsősorban a vad szexualitás jellemzi (kivétel, ahol igen), és igenis megértő, lejjebb adja az igényeit.
Ami miatt szerintem nem szabad elhagyni az együttléteket, az az, hogy kellenek az intim percek, hogy érezd a közelségét, és főleg ő a tiédet. Fontos a gesztus, de ő ezt ne érezze annak. Én megerőltettem magam, amiből ő semmit nem vett észre, és a végén még nagyon jól is esett nekem is, hogy boldoggá tehetettem.
Sok sikert, hamarosan elmúlik ez a nehezebb időszak, kitartást! 39 hetes Km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!