Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig bírja egy férj szex...

Meddig bírja egy férj szex nélkül?

Figyelt kérdés
Az orvos egyelőre megtiltotta a szexet, de máshogyan sincs kedvem hozzá. Folyamatosan hányinger gyötör, fáradt vagyok, érzékeny az orrom a szagokra... ennek már jó pár hónapja, a férjem megértő, de felmerült bennem a kérdés, vajon meddig?
2010. jún. 11. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
hát... én megerőltetném magam a helyedben, és a kedvére tennék, mielőtt kiderülne, hogy meddig bírta. megértő, de biztos jólesne neki a gesztusod!
2010. jún. 11. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ez teljesen változó.Van aki felfogja,hogy most kényszerszünet,van aki nem.De ha azt veszed észre,hogy igényelné,akkor tegyél kedvére.
2010. jún. 11. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha a férjed,nyilván szeretitek egymást,gondolom mindketten szerettétek volna a babát.Az inteligens férfiak tudják és tisztelik az anya 9 hónapjával járó kellemetlenségek,vizsgálatok,izgalmak miértjét,és "boldogan"meghozzák ezt az "áldozatot" szeretteikért!Aki ilyenkor megcsalná a feleségét/párját az bármikor,DE ez más kategória.
2010. jún. 11. 15:00
 4/7 Réti bubuzér ***** válasza:
91%
Én még bírom... a feleségem néha megszán, aztán kb 2 perc, és túl is vagyunk rajta :D Hiába no, kiesik az ember a gyakorlatból :D
2010. jún. 11. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a leghosszabb szexmentes időszak 6 hónap volt. És tuti nem volt neki senki más, ideje sem módja nem lett volna rá. Sajnos ilyesmiról az én párommal nem lehet beszélni, nem mondta és nem adta jelét, hogy haragudna vagy nem bírná tovább. Ha megtette volna akkor biztos találtunk volna alternatív megoldást.
2010. jún. 11. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Szia. Én ugyanígy voltam ezzel, el lettem tiltva a szextől, olyan rosszul voltam, hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Minden bajom volt, estére pedig a fáradságtól 2ig nem láttam. Ja, amikor pedig jól lettem volna, akkor sem volt hozzá kedvem.. pedig terhesség előtt...hű...szóval, nekem nem hozta meg a terhesség azt a "kívánósságot", amit másnak igen.

Ahogy az előttem lévők leírták, egy intelligens férfi, szerető férj, tudja, hogy ez egy nehéz időszak, és nem elsősorban a vad szexualitás jellemzi (kivétel, ahol igen), és igenis megértő, lejjebb adja az igényeit.

Ami miatt szerintem nem szabad elhagyni az együttléteket, az az, hogy kellenek az intim percek, hogy érezd a közelségét, és főleg ő a tiédet. Fontos a gesztus, de ő ezt ne érezze annak. Én megerőltettem magam, amiből ő semmit nem vett észre, és a végén még nagyon jól is esett nekem is, hogy boldoggá tehetettem.

Sok sikert, hamarosan elmúlik ez a nehezebb időszak, kitartást! 39 hetes Km

2010. jún. 11. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ne hagyd teljesen kielégületlenül a férjed. nem fog megcsalni, ha rendes ember, és biztosan az, de erőltesd meg magad néha, és tegyél a kedvére. Ne várd azt, hogy hónapokig szenvedjen, sok kapcsolat meglátja ennek a kárát, hiszen szülés után is ez fog folytatódni egy darabig. A férfiak nem mindig mutatják, de érzékenyek ők is, igénylik a nőt, a szerelmet és a szexet! Nem kifogás, hogy gyakran van hányingered, egész nap biztosan nem tart. Önzőség, ha azért mert neked most csak az anyaság a fontos, elvárod, hogy ő se gondoljon a szexre.
2010. jún. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!