Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok szex nélkül?

Hogy bírjátok szex nélkül?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok és a méhlepény éppen eléri a méhszájat.Itt sok helyen azt olvasom hogy az önkielégítés is tilos.Eddig kibírtam de most már egyre nehezebb.Ezzel álmodom, mit gondoltok lehet belőle baj mármint ha önkielégítek?Volt valaki így ezzel?Volt olyan aki így is önkielégített?
2010. máj. 3. 10:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Nekem soha nem volt ilyen problémám. Sőt,örültem,hogy terhesen nem kell szexelnem. A szülés után pedig minden rendben volt.
2010. máj. 3. 10:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó neked hogy nem volt ilyen gondod.Én alig birok magammal.Nem mondom hogy minden nap kívánnám de már 3 hete semmi nem volt.Alig bírom megállni.Már a tv-ben lévő csókjelenetektől is kivagyok.
2010. máj. 3. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Szia! én is így tudom, hogy ha ilyen probléma van a méhlepénnyel, akkor semmit sem szabad csinálni, gondolom veszélyeztetett vagy, mit mondott a doki? én is veszélyeztetett vagyok és szigorúan megtiltott mindenféle szexel kapcsolatos dolgot! elhiszem, hogy nehéz, nekem is volt egy időszak amikor szörnyen kívántam a dolgot és elcsábultam, aztán begörcsölt a hasam és nagyon bűntudatom lett, hála az égnek nem lett semmi baj, azóta eszem ágába se jut az önkielégítés, sosem heverném ki, ha emiatt veszíteném el a babám :( úgy hogy nem gondolok a szexre és jól bírom eddig :)

17h km

2010. máj. 3. 10:17
 4/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, én 10 hetesen mentem el a dokihoz, amikor mondta, hogy veszélyeztetett vagyok, azóta egyszer volt ez mikor begörcsöltem de ezen kívül semmi az égvilágon!
2010. máj. 3. 10:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem csak éppen eléri a méhszájat.A doki csak annyit mondott hogy a házaséletet kerülni kell.Nem volt bátorságom megkérdezni hogy önkielégíteni szabad e ráadásul a férjem is ott állt mellettem.Nem nagyon bírom már magamat megtartóztatni.Ingerlékeny vagyok meg minden.Szerinted árthatok vele ha önkielégítek.Én úgy értelmeztem a doki hogy tulajdonképpen a behatolás miatt nem szabad mert megsértheti bevérezhet a méhlepény.
2010. máj. 3. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Én tuti nem kockáztatnék,a baba sokkal fontosabb,mint az élvezet.Én is 24hetes vagyok,és veszélyeztetett terhes,és nekem is sokszor nehéz,de meg kell tudni állni.Én belehalnék ha a babámnak egy kis élvezet miatt lenne valami baja.Szülés után úgyis mindent be lehet pótolni szerintem.Ne kockáztass!
2010. máj. 3. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
10:17-es vagyok, az van szerintem, hogy ha nincs is behatolás mikor elélvezel a méhed ugyan úgy összehúzódik mint mikor nem vagy terhes, de ezt csak most érzed jobban mert tágulunk ugye... és szerintem ettől az összehúzódástól valami történhet ott a lepény, méhszáj körül, de tényleg most ki tudja? lehet, hogy elkezdődnek a méhösszehúzódások és beindul a szülés :( szerintem ez az önkielégítésre is vonatkozik, próbáld meg elterelni a gondolataid, hiszen már 24 hetes vagy :) biztos mozog a babád :) én inkább a babára koncentrálok, a mozgására, engem totál leköt :) mindig lefoglalom magam, kinézek egy közeli baba boltot és elmegyek nézelődni, szerintem neked is valami ilyesmit kéne :)
2010. máj. 3. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem az elejétől fogva nem lehet és néha teljesen kivagyok de azért ki lehet bírni ha eltereled a figyelmedet róla én is ha a filmekbe már közeledtek egymáshoz át tettem másik csatornára mert tudtam ha végig nézem a jelenetet akkor gáz lesz és igy lassan már 20 hetes vagyok még ennyit azt hiszem ki fogok bírni :-))
2010. máj. 3. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok nekem azt mondta a dokim hogy játszadozni lehet de a vége csak a páromnak legyen jó úgyhogy nekem ez azt jelentette hogy ohne orgazmus az előttem hozzászólókkal értek egyet valószínű a méhösszehúzódás miatt nem szabad na de ezt senki nem tudhatja hogy most baj lesz belőle vagy nem ez kockázatos szerintem biztos te sem bírnád ki ha valami történne emiatt
2010. máj. 3. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
32hetes vagyok, kb 10 hete lettünk letiltva a sexről :(, terhesség előtt minden nap volt, mert eléggé aktívak vagyunk :) háááát én bírom gond nélkül, mert ha férjem már úgy ér hozzá, a baba megmozdul még a gondolata is szörnyű, mi lenne ha.... :( így én bírom, meglepően jól!és párom is megérti a helyzetet, majd ha kintlesz bepótoljuk. néha nehéz, de bármit megér a kis pocaklakóm :)
2010. máj. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!