9 hónap szex nélkül?
Veszélyeztetett vagyok és az orvos eltiltott. Barátok egyből elkezdték lesajnálni a párom én meg kaptam 1-2 jó tanácsot, hogy figyeljek oda, nehogy megcsaljon.
Azt hiszem, most pont ez nem hiányzik nekünk.
Rengeteg fiút ismerek, akik évek óta egyedülállók és tudom róluk, hogy sem kur.vázni nem járnak, sem egyéjszakás kalandjuk nincs, akkor ők mit csinálnak? Az élet nem áll meg.
Mi kb 1 évet hagytunk ki a szexben.
Én is veszélyeztetett terhes voltam, és a szülés utáni regenerációt is jócskán megvártuk.
Nem csalt meg a párom. Tudtuk, hogy ez nehezebb időszak ilyen szempontból, de nem tart örökké.
Hát én is terhes vagyok, ráadásul nem is veszélyeztetett, de mi párommal azonos véleményen vagyunk azzal kapcsolatban hogy nem a legjobb a szex a terhesség alatt a babának. Főképp ha ideje korán befordul. A lényeg hogy mi utoljára a 12. héten szeretkeztünk, azóta semmi. Bár volt pár drámai pillanat amikor kértem hogy legyen valami..., de azt mondtam nem. Én a páromat igyekszem más módon kielégíteni, bár már most a terhesség vége felé valahogy ahhoz sincs kedvem, kötelességből meg nem igazán fűlik hozzá a fogam...
Mi a barátoknak nem teregettük ki hogy csináljuk vagy nem csináljuk, egyrészről ez elég intim dolog, de ha valaki megtudta akkor se rémisztgetett ilyen hülyeségekkel hogy akkor megcsal meg ilyenek...
De ott van az ellenpélda tesóm férje aki szülés után három héttel csalta meg tesómat. És mindenki azt hitte a férjéről hogy egy rendes ember kivéve tesóm, hát jól érezte.
Én szerintem ismered te annyira a párod hogy tudd mire számíts. Másrészről meg erősítsd meg a párodat abban, hogy neked még egy orgazmusod se lehet, mert az méhösszehúzódást okoz és mivel veszélyeztetett terhes vagy így nem lehet semmit se. És hogy gondoljon bele a helyzetedbe.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!