Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hónap szex nélkül?

9 hónap szex nélkül?

Figyelt kérdés

Veszélyeztetett vagyok és az orvos eltiltott. Barátok egyből elkezdték lesajnálni a párom én meg kaptam 1-2 jó tanácsot, hogy figyeljek oda, nehogy megcsaljon.

Azt hiszem, most pont ez nem hiányzik nekünk.

Rengeteg fiút ismerek, akik évek óta egyedülállók és tudom róluk, hogy sem kur.vázni nem járnak, sem egyéjszakás kalandjuk nincs, akkor ők mit csinálnak? Az élet nem áll meg.

2010. jún. 18. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A férfiaknál semmi se szent.

Én is mindig azt hittem, hogy szeretnek, mert nem volt semmi jele, mégis meg tudtak csalni...

2010. jún. 19. 09:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyéb módon kielégíted, nem lesz gond, de ne hanyagold el teljesen! Nem csak a szex miatt, de a férfiaknak érezni kell ilyenkor is a törődést, a szerelmet, hogy nem szűnt meg férfinak lenni a szemedben. Nem szabad elvárni tőle, hogy mindentől tartózkodjon ezen idő alatt, foglalkozz vele! A behatolás és a te orgazmusod nem ajánlott, de ezen kívül még sok dolog van, amivel örömet okozhatsz neki. A férfiak nem a szex hiánya miatt lépnek félre! Hanem ha úgy érzik, már nem törődnek velük, nem fontosak, háttérbe kerültek! Erre figyelj oda, és tuti nem fog megcsalni!
2010. jún. 19. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de nem csak a terhesség alatt van "szexszünet" hanem a szülés után is. A "babák" rovatban sok ilyen kérdés van ugyanis kicsit (vagy nagyon) megromlik a baba után a kapcsolat. 10-ből 9 nőnél így van. Pl itt vagyok én. 16 hónapos a babánk és kb.10y voltunk együtt amióta megszületett. :o

Különben ha szeret téged akkor nem fog megcsalni, ha igen, akkor annyit ért az egész kapcsolat. Ha neki egy szex fontosabb mint a Te és a gyereke akkor jobb is, hogy hamar kiderült.

2010. jún. 19. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:

javítok.

kb.10x voltunk együtt.

2010. jún. 19. 09:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is így telt a 9 hónap, majd a szülés után a 6 hét is, sőt utána a baba miatt olyan hulla voltam, hogy kb. még 2 hónap után volt egyáltalán kedvem a szexhez. A párom nagyon megértő, nálunk nem volt gond. A kisfiunk volt az első a terhességem alatt is és most is. Kicsit háttérbe szorul az ember, ha már gyereke van. A baba az úr a háznál, majd látjátok Ti is. :)

Én egyébként nem beszéltem ilyenekről a barátokkal, ezt csak az értheti meg, aki benne van ebben a helyzetben, vagy már átesett rajta.

Hány hetes vagy?

2010. jún. 19. 11:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Még az elején, a 15. hétben járok.

A barátok alatt tulajdonképpen egy nagy baráti társaság értendő, akikkel rendszeresen összejártunk, buliztunk, de természetesen nem hallgatok senkire.

Olvastam más fórumokon is, hogy a nőknek ilyenkor is meg kell erőltetni magukat és megadni a férfinak a szexet, kicsit megijedtem, hogy csak én vagyok most ilyen hideg, rideg, hogy nincs kedvem kötelességből? De megnyugtattatok, hogy ezek szerint nem. Amúgy így a férjem sem élvezné, annyira már ismerem. Nagyon szeretjük egymást, amióta babát várunk jobban mint eddig valaha, de mégis felmerült bennem, hogy egy 30 éves férfi meddig bírja vajon szex nélkül? Olyan helyen dolgozik, ahol sok dekoratív nő megfordul nap mint nap, bennem van kicsit a félsz, hogy ha még gömbölyűbb leszek, szex sincs, akkor nem lesz-e kísértés. Megpróbálok mégjobban bízni.

2010. jún. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!