Hogy bírtátok ki a szülés után a 6 hetet szex nélkül?
Örültem, ha alhattam, eszembe nem jutott, hogy szexeljek:)
Nagyon fárasztó volt, és egyáltalán nem kívántam a férjem. A hideg rázott a gondolattól, hogy hozzáér a mellemhez, mert még a ruha is zavart:)
;)
Nem szex nélkül...
Csak behatolás nélkül kell kibírni.
Ne aggódj, nem is fog eszedbe jutni, amíg gyermekágyi folyásod van, minden szoptatásnál görcsöl a hasad, nem alszol a babától, és sebes a mellbimbód, pláne ha még érzékeny a gátsebet, hogy szeretkezz.
Na, hát így lehet kibírni.
segít a gyermekágyi vérzés, a folyamatosan feszülő, csöpögő mellek és a fáradtság.....:)))
ha mégis kívánnád, akkor meg lehet más módon is örömet szerezni....
Sehogy. Mi csak 1 hónapig bírtuk. :)
Már nem véreztem, begyógyult a gátsebem is.
Nekünk a terhesség első 12 etét is ki kellett bírni!Majd a 29. héttől a 35.-ig is!Szóval annyi megszakítás volt, hogy....
Persze a terhesség alatt csak nekem kellett kibírni, és nem csak behatolás nem lehetett, hanem orgazmusom sem :(
Na szülés után elfelejtettem egy időre, hogy nő vagyok! :) Inkább anya voltam feszülő csöpögő cicikkel, eltört farokcsonttal, iszonyatos gátsebbel, és gyerekágyi vérzéssel....Mondjuk mi a 7. héttől csak egyszer keltünk éjjel a 12.-től meg alhattunk végig, de az első igazi szex az kb 6 hónappal utána volt, amikor újra úgy ugrottam rá mint a terhesség előtt!
Addig is volt, de Nekem az volt az első igazi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!