Hogy bírtátok ki a szülés után a 6 hetet szex nélkül?
a gyakorlat teszi...
5-14. hétig el voltam tiltva a terhesség alatt, majd a 20-26. héten. Nagy hassal meg már egyikünk sem kívánta.
Szülés után 7 hétig véreztem, így nem is kívántam a behatolást. Így is az leső szex alatt nem tudtam kikapcsolni, hogy biztosan nem tágult-e ki a hüvelyem....
Én nagyon jól, a férjem kevésbé.
5 hétig bírta, de nekem sajnos elment a kedvem tőle, mikor aktus közben folyni kezdett a tejem. :(
Micsoda?
Örülsz, ha tudsz aludni 2 órát egyhuzamban, folyamatosan feszül és csöpög a melled,a tejszívó az egyetlen társad, keserű tejszagod van! A gyermekágyi folyásról ne is beszéljünk, ja és görcsöl a hasad minden szoptatásnál. Olyan fáradt vagy, hogy a fürdőszobai csapba teszed a reggeli (koffeinmentes)kv-s bögrét, és csak akkor veszed észre, mikor cicit mosni mész.......
éjjel szoptatás közben elalszol a gyerekkel a karodban......na így simán ki lehet bírni!!!!!
Nekem is volt mellfeszülés, éjjel 2-3 óránkénti kelés, csöpögő tej, varratok mindenhol ott alul, de én már 2 hét után azon agyaltam, h mikor lehetek együtt a párommal. Végülis a 4. hétig véreztem, utána meg is próbáltuk, mert nem bírtam. Persze szigorúan gumival és nagyon óvatosan. Fájt, kicsit kellemetlen volt, de nagyon jó volt:D
Hát én így bírtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!