Mit gondoltok a Natália névről?
Natikent tetszik, a Natalia valtozatban viszont nekem rossz emlekeim vannak rola.
(Semmi extra, csak a mi falunkban nagyon, de nagyon felkapott nev volt ez a romaknak akkor, amikor gyermek voltam. Nem volt olyan osztaly az altalanos iskolaban, ahol ne lett volna 1-2 Natalia. Es Olga, Cecilia, Renata. Ezeket is szerettek. Ez meg nem lenne gond, de a leheto legkotekedobbet is Natalianak hivtak. Azota eltelt 20 ev es a rossz szajiz megmaradt, ha meghallom ezeket a neveket.)
nekem egy sorozatszínésznő jut róla eszembe: Natalia Oreiro
mikor kislány voltam imádtam az egyik sorozatát, a Vad angyalt
aztán nemrég leadta ismét vmelyik csatorna, belenéztem nosztalgiaképp de nem bírtam elviselni a csajt :D
viszont a név szép
Azt,hogy Nekem ez a favorit!
Már a 13-as Válaszoló által írt sorozat óta kb (azt a választ akár Én is írhattam volna,de maga az emlék,hogy mennyire szerettem az erősebb,mint a felnőtt fejjel szerzett élmény a sorozatról). De csak annyi,hogy egy gyönyörű,tehetséges Nő,akit így hívnak.S akkortájt könyveltem el Magamnak a nevet.
Mivel Én Katalin vagyok,és Nálunk szokás a név öröklése,így ezáltal is preferálom,mert a becézése nagyon hasonlít az Enyémhez... Szóval Nálam tök egyértelmű, hogy ha lesz Lányom,ezt a nevet kapja, ez már tizenakárhány éve eldöntött tény!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!