1/8 anonim válasza:
Szép csak én kicsinyeltem a belselyét mert hát lábzsák meg a tobbi dolog télen...?De nagyon tetszik.
2/8 anonim válasza:
Vannak benne olyanok, amik kifejezetten tetszenek, de mint ahogy az első is írta,nekem is kicsinek tűnnek, de lehet a kép miatt!
3/8 anonim válasza:
A fiam 7 hónaposan már nem tudott benne kényelmesen feküdni.
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A mózes részben? Vagy akkor már a sportrészt használtátok?
2012. jan. 6. 13:13
5/8 anonim válasza:
A mózes részben, szerettem volna addig azt használni amíg nem tud stabilan ülni, de persze a sportrész is dönthető.
Egyébként én nagyon szerettem ettől függetlenül is, mert könnyen irányítható és szép is, de azóta elköltöztünk egy olyan házba ahol nincs lift és a 2.-ra nem tudtam felhozni egyedül.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! És abban esetleg tudna valaki segíteni, hogy hol szereztétek be? Egyedül a pelikánbaba oldalán találtam meg, sehol máshol. Hordozótok volt hozzá? Köszönöm!
2012. jan. 7. 10:01
7/8 anonim válasza:
nekünk hasonló volt, a mózes kb. 3 hónapos korig volt kényelmes. Végigérte majdnem teljesen. Most utólag vennék egy használt nagy batár babakocsit az első fél évre, utána meg egy könnyűt. Szerintem ez 2. kocsinak ideális, mózes nélkül.
8/8 anonim válasza:
feketében igen gótikus egy babának :D
az Addams family Mortisajának és kis bajszos bébijének tudnám elképzelni
bocsi, éretlen vagyok a gyerektémához :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!