Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Link bemásolva alul.
szerintem ugyanez csak más névvel és itt hordozóval együtt 45ezer, ha az nem kell akkor mózessel 36 ezer. inygenes házhozszállítás az ország területén. ha beirod a keresőbe a kocsi nevét,KUNERT VIP- sok kérdést és választ találsz róla. én nagy különbséget nem látok...én ha veszek akkor kompletten 45ezerért fogom megvenni.
szia, remélem segíthettem :-)
ezen az oldalon minden fent van a Baby Merc babakocsikról! Igaz drágább áron, de a leírása jó, nagyon! Máshol meg meg lehet rendelni!
Szia! Nekem is nagyon tetszett ez a babakocsi még terhesen, de nem vettem meg. Így utólag örülök neki. Ami az én szemszögemből negatívum benne: az egyik, hogy dögnehéz, 15 kg-ot ír. Más többfunkciós babakocsik 9-10 kg körül vannak. Méretre nagyon nagy. Ha autóban akarod szállítani, jó nagy csomagtartó kell hozzá, különben nem fér be. Ha liftes házban laksz, akkor a lifttel is így járhatsz. Én nem szeretem a fix kerekeket, csak a bolygót (az én babakocsimon állítható), könnyebben közlekedem vele. Én a mózeskosárnak nem látom sok értelmét, nem érzem hiányát, de van, aki használja.
Ha bolygókerékkel kéred, kb. 50.000 Ft. Ennél olcsóbban is kapsz babakocsit, 30-40.000 Ft körül, és ugyanezeket tudja, és ugyanilyen szépek, de a hátrányok nélkül.
Amin még érdemes elgondolkozni, mivel internetes vásárlás, ha valami meghibásodik rajta, hol és hogyan érvényesíted a garanciát? (ha egyáltalán van hozzá, ezt nem írja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!