Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? (a kunert silver k1, tehát a 2.! ) link lejjebb:

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 2. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekünk Vip volt. Biztos, hogy mégegyszer nem vennék lengyel kocsit! A tikotikotól meg főleg nem!

Ne akarj kicseszni magaddal, inkább nézz normális babakocsit! Ennyi pénzért már találsz!

2011. máj. 2. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekünk VIP van,és én nagyon-nagyon elégedett vagyok!Mi is innen rendeltük,és minden rendben ment!

Kedves első,mi volt a probléma?Mert ha a kocsi akkor arra van garancia!Miért nem küldted vissza?

2011. máj. 2. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:

A kocsi úgy, ahogy van, sz@r!

Ismerősömék is ilyet vettek, hetente jártak Nyíregyre, nagy csatákat vívtak,....most nem részletezném. A lényeg, hogy nagyon bunkók voltak velük. A végén nagy nehezen kicserélték a kocsit, de az is UGYANOLYAN KAKA!

Már fáradt vagyok, nem írom le, hogy mi bajunk a kocsival. De ha érdekel, holnap szívesen kifejtem a véleményem és a tapasztalatom...

2011. máj. 2. 21:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy mi a baj vele!!! Köszönöm, ha leírod.
2011. máj. 2. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekünk is ilyen babakocsink van, és semmi problémánk nem volt vele. Mondjuk családi házas övezetben használjuk, városban, tömegközlekedési eszközön nincs vele tapasztalatunk, de nekünk nagyon bevált.
2011. máj. 2. 22:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Könnyű, könnyen tolható? Elég erősnek tűnik? :) Köszi mindenkinek a választ!
2011. máj. 2. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Szép kocsi, tetszik, h olyan sok színből lehet válogatni, de ezen kívül semmi se szól mellette.

Mi ilyet vettünk (bár még az előző szériást):

[link]

A mózest sose hiányoltam, mert amíg még annyira kicsi volt a bébim, addig a hordozóban csücsült, majd mikor kinőtte már nem volt gond az az vízszintes -5° a sportrészben. Nekünk fontos volt, h beférjen a kocsiba, de viszonylag széles kocsi legyen. Én szeretem.

Szerintem nem ér meg plusz 25e-t a mózes meg egy pelenkázótáska. (A linkemen lévő árában már a posta is benne van.)

2011. máj. 2. 22:10
 8/11 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nekem nagyon nem tetszik, mikor a hordozót így teszik a kocsiba. Ezen felül nem szeretném a kezdeti időkben mindig ebbe tenni a babámat. Viszont a harmadikon lakunk, lift persze nincs, a kocsi maga lent lesz tárolva, viszont valamiben ugye fel kell hozni a picit. A kivehető mózes erre pont alkalmas lenne.

Szóval ezek miatt gondoltam erre a kocsira. De tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért nem ajánljátok!!! Természetesen csak úgy venném meg, ha előtte jól megnézném élőben, de szeretném tudni a ti véleményeteket!!! Főleg, aki már használt ilyet. Köszi :)

2011. máj. 2. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk kunert vip van,én nagyon szeretem.Az általad említett,meg még szuperebb,mert úgymond továbbfejlesztett változat.Mi is 37-ért vettük,rengeteg extrával.Jó masszív,könnyen irányítható,egy hátránya van,hogy nehéz,de az engem nem zavar,nem kell emelgetnem.
2011. máj. 3. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

No itt vagyok. Szóval: A kocsi nagy batár, dög nehéz!

Erősen balra húz, a séta végére már leszakadt a karom és a vállam, mert annyira rá kellett tartani.

Vagy ha épp nem a tolókart húztam vmelyik irányba, akkor emelgetni kellett a kocsit, egyenesbe hozni. Már sajnáltam benne a gyereket!

A kerék után egyszer szaladni is kellett.

A tolókart átfordítva a kocsi irányíthatatlan!

Az autóba még úgy sem fért be, ha leszedtük a kerekeit.

A pelenkázótáska is egy nagy 0.

A háttámlát nagyon nehezen lehet állítani.

Az ismerősömnek ugyanezek a hibák jöttek elő. Annyi különbséggel, hogy nekik jobbra húzott a kocsi. :-)

A kerék nekik is kiesett.

Egy jó tanácsom van:

ha mégis a Kunert mellett maradsz, mindenképp próbáld ki, tologasd!!! Nem elég annyi, hogy a boltban előre-hátra tolod, húzod, abból nem derül ki semmi!

Lehet, hogy ez már jobb, mint a Vip, mivel az első kerék bolygósítható, de én akkor is másfajta kocsit vennék a helyedben! Addig lehet, hogy jó, míg pici a baba és fekszik a kocsiban,

2011. máj. 3. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!