Moncsi0425 kérdése:
Lejart a probaidom, kirughatnak baba miatt?
Figyelt kérdés
2011.10.16. -atol dolgoztam egy pizzeriaban. Idokozben kiderult, hogy terhes vagyok. Januar 20.an elkuldtek a baba miatt. Pedig akkor mar lejart a 3 honap probaidom. Mikor ezt szovatettem, elmondtak, hogy hivatalosan csak 11.ho 14.-etol jelentettek be, amit en ala is irtam. Dokumentumokkal bizonyitani tudom, h regebb ota ott dolgozom, mint a bejelentesemen szerepel. Mi a teendo ilyen esetben? Tud valaki segiteni? En azt hittem, mar vedve vagyok, mert 3 honap utan lejart a probaidom, es hivatalos munkaviszonyban vagyok.-Amikor pedig mar nem kuldhetnek el olyan indokkal, hogy a baba miatt nem tudnak ram szamitani. Nem irtam ala a kilepopapirjaimat. Koszonom a valaszokat.2012. jan. 21. 20:51
11/11 anonim válasza:
tudom,hogy nem dobhatják ki, csak sajnos nem tudom,hogy a munkajoghoz oda mehetsz e azzal,hogy menjenek oda ők és nézzék meg a ksszazárot meg áfás számla tömböt.. :( De ettől függetlenül lehetséges! Igaza van az utolsónak, elképzelhető,hogy elég lesz ha rájuk ijesztesz, főleg ha APEH-kal is fenyegetőzöl, az azért szokott fájni... De ha gondolod megkérdezhetem az egyik barátnöm párja apeh ellenőr... Amugy pl mindent ütöttek a pénztárgépbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!