Mit okozhat egy babának, ha kezébe veszi a távirányítót és rágcsáljaííí?
Végeztek egy kutatást, hogy sokkal tisztább egy lakásban a wc ülőke mint a klaviatúra, a távirányító és a mosogatószivacs.
Amióta ezt hallottam, kissé undorkodom ezektől, a szivacsot majdhogynem hetente kidobom, de a többivel nem tudok mit kezdeni, igaz volt, már, hogy letöröltem Domestosos kendővel, de akkor meg azt nyalogatja le a távirányítóról.
A miénket már tönkretette, belecsorgott a nyála, KO! A férjem nagyon dühös volt, egy hiper-szuper távirányító lett totálkáros, ami ráadásul nem is pótolható, csak csillagászati áron.
Amúgy én nem engedem, hogy rágja, szerintem egyáltalán nem tesz jót, de a család örökké széthagyja, a gyerek meg már csak olyan, hogy mindig megtalálja:(
Na túlzásokba nem kell esni. Domestos-os kendő és egyebek...
Hadd legyen midnenre allergiás, ha felnő és nehogy legyen immunrendszere, mert a végén még nem lesz beteg 3 havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!