Hogy hangzik amikor egy anyuka úgy emlegeti a kérdésben a babáját, hogy pl. a 6hósom?
Figyelt kérdés
Akartam hogy szerintetek, de ugy tiltott zó, így egy kicsit bunkónak tűnik a mondat.2009. máj. 27. 18:56
11/17 anonim válasza:
Ennél már csak az jobb, mikor azt írják 6 hós anyuka...
De hát ez már csak így van, a netes nyelvezet egyre pongyolább... 2001-ben erről írtam a szakdolgozatomat...
12/17 anonim válasza:
Szia!
Na hát igen elég zavaró, de nekem a legzavaróbb amikor azt írják anyukák, hogy két fogunk van, már eszünk sokmindent, szorulásunk van stb... :) Jól néznénk ki ha annyi kétfogú anyuka lenne itt, mint ahányat már olvastam :D :D
13/17 anonim válasza:
Az első és az utolsó válaszon jót mulattam. Ma olvastam, hogy a babának x cm-es a fejcsije...
14/17 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy azért irja, mert igy rövidebb? És vlszleg a magánéletben nem ezt használja? Mintha ez egy stilisztikai elemző oldal lenne... Nekem meg az bántja a fülemet, hogy gyönyörűségem, egyetlenem, drágám, picúrom, jáj, kit érdekel egy semleges internet oldalon, ki hogy hivja a babáját??
15/17 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki írja úgy ahogy neki tetszik. Mindenki úgy becézi, hívja a babáját ahogy ő szeretné. Az hogy neked ez nem tetszik az a te dolgod. Neked nem mindegy, hogy más mit csinál?
16/17 anonim válasza:
Szerintem a PORONTY kifejezés babákra ennél milliószor durvább!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Így rövidebb??
nem versenyírás ez, ráér leírni..
Mennyivel tart tovább leírni azt hogy 6 hónapos kislányom?????
Igazad van ....3 mp, max 5 amig leírja, hogy kislány egy lassan írónak is....
ez se jó kifogás :)
2009. júl. 30. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!