Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hangzik amikor egy...

Hogy hangzik amikor egy anyuka úgy emlegeti a kérdésben a babáját, hogy pl. a 6hósom?

Figyelt kérdés
Akartam hogy szerintetek, de ugy tiltott zó, így egy kicsit bunkónak tűnik a mondat.
2009. máj. 27. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

borzalmasan hangzik

mint, ahogy a szopi, tápi, gyümi, főzi, szopcsi, séti, tejci, tejcsi és társai is......

2009. máj. 27. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Neked mi a gondod vele?
2009. máj. 27. 19:17
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom megmagyarázni mi bajom van vele, de valahogy nem tánik kedvesnek. Így első olvasatra, amikor csak egy jellemzőjét írja le, és azzal illeti.

azt írná hogy 6 hós drágaságom tetszene.

De ne köss belém, neked is tuti van olyan ami bántja a füled

2009. máj. 27. 19:20
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
szerintem is tegye hozzá hogy kicsim,babám....vagy valami személyesebbet
2009. máj. 27. 19:31
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem kötök beléd! Nem rosszindulatból írtam, nekem sem tetszik minden. Ja, 2. vagyok. Végülis ha jobban belegondolok ebbe a 6 hósom megnevezésbe, hát elég személytelen.
2009. máj. 27. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Szerintem nem a második a kötekedős, hanem a te kérdésed:)!

Ne sértődj meg, én így érzem!

Szerintem a töménytelen helyesírási hiba sokkal zavaróbb, mint a fentihez hasonló kifelyezési mód.

2009. máj. 27. 19:48
 7/17 A kérdező kommentje:

Van ennél provoklálóbb kérdés is :)

kimaradt az előbb a mosoly, ami jelzi hogy nem gondolom véresen komolyan csak zavar .

Akkor direkt írtad, úgy hogy kifelyezés kifejezés helyett??? hogy demonsrtáld a helyesírási hibát vagy ..?? :) ;)

2009. máj. 27. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
:))
2009. máj. 27. 19:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a sok helyesírási hiba: pl. kifeJezésmód...
2009. máj. 27. 20:01
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sem tetszik, amikor így írják, valahogy személytelen szerintem is. Ha már itt tartunk, még akár nem is lennék köteles tudni, hogy babáról, kutyáról, tengerimalacról van-e szó.
2009. máj. 27. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!