Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem vita kérdés! Minek vállaln...

Nem vita kérdés! Minek vállalnak kis korkülönbséggel gyereket az anyukák, ha utána csak panaszkodnak és kétségbeesnek?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, már idegesít. Egyesek pici különbséggel vállalják a gyereket, aztán meg ide jönnek, hogy ''a nagy nem akar semmit sem, bántja a kicsit, akaratos, erőszakos. Csak a kicsire jut sok idő és a többi''. Miért nem lehet kiélvezni minden gyereknek a kis korát? Akkor maximális idő jut pici korban mindegyikre. Csak engem bosszantanak ezek? Van gyerekem és tervezünk is tesót, de nem így.
2012. jan. 20. 17:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%

Ezt a topikot végigolvasni pont arra volt jó, hogy megerősítsen, az emberek bizonyos %-a tényleg olyan buta és rosszindulatú, mint amilyennek a való életben is látszanak. De az külön vicces, hogy még hirdetik is, lásd a Kérdező.

1. Ha nem érdekelnek a kérdések, ne olvasd el.

2. Hogy te hogy akarsz gyereket vállalni, akarsz-e egyáltalán, a te dolgod. Nem tartozik másra, és hidd el, nem is érdekel másokat.

3. Hogy mások életébe minek dumálsz és okoskodsz bele, az első körben arra enged következtetni, hogy a sajátoddal vmi nagyon nem oké.

4. Ha vki nem vállal gyereket, azért sz.r alak, ha gyorsan egymás után, akkor azért sz.r alak, ha elveteti, akkor meg azért, és még sorolhatnám... Mert minden élethelyzetben felbukkannak az ilyen "megmondóemberek", akik olyan rohadt okosnak gondolják magukat. De ha ettől már jobb napod lett kedves kérdező, akkor nem erőlködtél hiába.

2012. febr. 3. 13:03
 32/33 anonim ***** válasza:
63%
13:03!!! Nálad a pont, mintha én írtam volna ezt a választ.
2012. febr. 3. 14:34
 33/33 anonim ***** válasza:

"Köszönöm. Én is úgy gondolom, hogy nem attól lesz a testvérek között jó vagy rossz a kapcsolat, hogy 1-2év van e közöttük, vagy 4-5."

Szerintem ezt senki nem állította, és a te kérdésed sem ez volt.

2012. febr. 4. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!