Kb.2 év korkülönbséggel született gyerekeid mikortól alszanak egy szobában?
Azt javaslom, mielőbb kezd el. Nekem sajnos a második nem aludta át az éjszakát csak 20 hónapos korától, addig nem tettem egy szobába a nála 2 évvel nagyobb bátyjával, mondván hogy ne ébressze szegényt éjszaka.
Eredménye az lett hogy most próbáltam volna őket egy szobába tenni, de nem hagyják békén egymást, játszanak, szórakoznak és zavarja őket a másik jelenléte így alvás szempontból. Külön külön 8kor elalszanak, 7kor kelnek, együtt pedig este 11kor ájulnak be viszont 6kor keltik egymást...
Úgyhogy külön tettem őket, de mivel jött a kistesó közben így a nagyobb gyermekhez beköltöztettem a picit hogy ők legalább szokják egymást (meg nincs is több szoba). És érdekes módon egyáltalán nem zavarja a 2.5-3 óránként felsíró baba (szopik).
Köszönöm szépen!
Ma vendégeink lesznek, és arra gondoltam, hogy itt a megfelelő alkalom egy szobába tenni őket, így nem szorulunk be a konyhába. De amúgy is fontolgatom már egy ideje, hogy egy szobában aludjanak.
Egy kicsit tartok tőle, hogy a nagy hogy reagál majd, mert ő meg azóta alszik jól, mióta 1 évesen külön szobába költöztettük.
Egyébként a vendégeink 2 ugyanilyen korú gyerekkel jönnek, és ők egy szobában szoktak aludni mind a 4-en, pedig a kicsi gyakran ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!