Jó a sexuális életetek szülés után?
Figyelt kérdés
3 hós lesz a babóm, azóta egyszer voltunk együtt a párommal, kicsit fájt, így abba is hagytuk. Azt mondta nem baj elsőre, majd a köv. jobb lesz mindkettőnknek. De ennek már 1 hónapja, és semmi, nem is közeledik. Én meg nem merek, mert ha elutasít nagyon rosszul esne. Lehet már nem kíván?-pedig csak 4kg felesleg maradt rajtam, de már tornázom.2009. máj. 26. 13:53
1/5 anonim válasza:
És te közeledsz felé? Ne várd míg kezdeményez. Lehet fél nehogy megint fájdalmat okozzon. Vegyél fel neki valami dögös szerkót, csinálj jók kis hangulatot miután elaludt a picúr és hidd el, nem fog visszautasítani! ( Tapasztalat :-))
2/5 anonim válasza:
rajtam sajnos kb 20 kg felesleg maradt (elotte is egy tizessel tobb voltam), 2 hónapos a baby, első másfél hónapban letiltottam (azért más dolgok voltak;),aztan szépen lassan.. :))
először nekem is rossz volt, kis síkosítóval vagy hüvelykúppal (vmi c betűs) jobb
nem kell egybol a lecsóba csapni, csinaljatok fokozatosan, meg a szerelmeskedés nem csak "dugás", játszatok
3/5 anonim válasza:
Fog fájni egy kicsit a következő is, de semmi gond,egyre jobb lesz:) de legyen alkalom arra, hogy összebújjatok, mert ha nem gyakorlatoztok, nincs mi jobb legyen:)... Igenis légy határozott, ne halogatsd, ma este kapd el a grabancát!:) hajrá!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást...
Tegnap már frizurát is újat csináltattam hátha..., de nem volt itthon, akkor majd ma ÉN
2009. máj. 26. 14:15
5/5 anonim válasza:
Mi alig bírtuk kivárni az előírt szüneteltetést. Elsőre furcsa volt, nem olyan mint régen, de aztán minden visszazökkent a régibe. Mi ilyesztően sokat szerelmeskedtünk miután megszültem. Azaz 4-5 hét után. Hatalmas volt a szexuális éhhségem. Hál istennek a férjem nem ellenkezett. Szóval szerintem is kezdeményezz te bátran és hidd el nem fog visszautasítani. Tudod mit szeret, kényeztesd egy kicsit és biztos nem fog tudni ellenállni sem. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!