Anyukák versenye?
Igen. Mert senki nem születik úgy, hogy tapasztalt anyuka lesz, és igen, az első gyereknél a többség bénázik. Ilyenkor egyszerű és praktikus dolog gyorsan bepötyögni a kérdést ide, ahol tapasztalt anyukák másodperceken belül írnak és segítenek.
Továbbra sem értem a problémádat, viszont érvelni sem tudsz, csak ugyanazt szajkózod. Nem vagy jó vitapartner.
Hát, ha az lenne a magabiztosság fokmérője (szerencsére nem így van), hogy mennyire kérjük ki mások véleményét , akkor még igazad is lenne. De így nincs.
Kb. annyi értelme van a problémádnak, mint ha bemennél a McDonaldsba és kiakadnál, hogy ott hamburgert esznek az emberek. Még ilyet...
Ha te szülő lennél, tudnád, hogy az anyukáink tanácsai - legyen az bármily jó szándékú - nem mindig naprakész információn alapulnak. Egyszerűen azért, mert változott a világ, fejlődött a tudomány, és míg nekünk gondolkodás nélkül adták a tehéntejet, addig a mai anyukák sokkal óvatosabbak. És senki nem szeretne rosszat a gyerekének, mindenki szeretne a legfrissebb információk alapján eljárni.
A szomszédasszonyhoz nem rohanok át minden kis piszlicsáré kérdéssel (biztos nem értékelné, ha napjában háromszor becsengetnék "normális, hogy ilyen a kakija?" címszóval, lobogtatva a használt pelenkát), míg itt, anonim felhasználóként ezt bátran megtehetem, hisz aki itt van, és válaszol, az azért teszi, mert szívesen segít.
Továbbra sem értem, miért baj, ha valaki több ember véleményét is kikéri. Többek között ez az internet nagy előnye, az információáramlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!