Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lettem a férjem öccsétő...

Terhes lettem a férjem öccsétől! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
De nem is 100 % hogy tőle, de a valószínűsége nagy! Csak párszor feküdtünk le, amikor a párom üzleti úton volt! Már két hete hogy leültünk és megbeszéltük hogy vége, nem csináljuk tovább ezt a nagyon csúnya dolgot! Észhez tértem, csak úgy látszik későn! Mert 1,5 hete késik a mensim és van két pozis tesztem is!
2009. máj. 25. 13:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó. Kell, hogy törődjetek egymással. Előbb-utóbb nagy baj lesz, ha a szőnyeg alá söpritek.
2009. máj. 25. 14:12
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek!!! Amit a legutóbbi kommentedbe írtál, azt tedd szerintem, reméljük jól fog elsülni, addig is rendesen koptasd le a sógort!
2009. máj. 25. 14:47
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Már írtam előbb,asszem a komm előtt:)

A gáz ezzel az,hogy egy összeveszés is elég sógorral és máris be leszel köpve.Ezért kell tisztafejjel belemenni az ilyenekbe,mert mindennek van sajnos következménye:S

2009. máj. 25. 14:51
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az utolsó válaszadóval értek egyet. Tényleg azért gáz titkolózni, mert lehet, hogy a sógor egy link alak, és eszébe sem jutna, hogy övé is lehet a gyerek, de mi van, ha később mégiscsak elgondolkodik rajta, vagy esetleg összevesznek a bátyókával és elmondja neki... Ennyi rizikót nem ér meg.
2009. máj. 25. 14:56
 25/35 A kérdező kommentje:

Tényleg elég link alak a sógorom, még azzal se foglalkozik hogy a saját barátnője csalja.... Nem érdekli az ilyesmi!

Amúgy megértette hogy az a pár alkalom ami volt az annyi volt, semmivel sem lesz több, azóta nem is kereste a társaságom! Meg fél a bátyától is... (de hát ez csak egy dolog)

Nekiállok számolgatni sz hiszem és kisilabizálom hogy ki lehet az apa, hőgörbém is van az előző ciklusaimról úgyhogy a peteérésemet is be tudom lőni... Meg összevetem a párom üzleti útjaival....

Hátha könnyebb lesz dönteni

2009. máj. 25. 15:01
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Talán annyiban tudok segíteni neked hogy kitudod számolni mikor foganhatott a baba. Mikor volt az utolsó mensid első napja? onnantól kezdve a 14.nap körül voltál a legtermékenyebb, és ekkor foganhatott a baba, számolj vissza és gondold végig melyikükkel voltál ekkor?! És ekkor talán megnyugszol kissé. Kitartást kívánok neked!!!

2009. máj. 25. 15:03
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom,h kellemetlen helyzetbe kerültél!

Nem értem miért írnak olyan emberek,akik csak lehurrogni tudják az embert.Ne foglakozz velük!

Igen nehéz helyzet,de szerintem tartsd meg a titkodat magadnak,ne mondd el senkinek,de tényleg senkinek,még a legjobb barátnődnek sem.Nehogy kitudódjon. Lehet rossz tanács,de én biztos így csinálnám. Szükséged van arra a kisbabára,főleg ha sokat egyedül vagy! Minden gondodat el fogja mulasztani.

Sok sikert a továbbiakhoz és írj,h döntöttél!

37hetes

2009. máj. 25. 15:33
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! Sokat segítettetek!
2009. máj. 25. 15:59
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
szia. és attól nem félsz, hogy ha nagyobb lesz, nem fog a férjedre hasonlitani, hanem a sógorra??? ne vetesd el, akkor mit mondasz a férjednek, miért nem szeretkezel vele pár hétig? feltünne neki...
2009. máj. 25. 16:19
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Én az őszinteségre szavazok! Az általad leírt körülmények alapján igen nagy a lebukás veszélye, és az igazság előbb-utóbb mindig kiderül. De ha nem is derül ki, egy életen át titkolózni, őrlődni, hogy mégis ki az apja a gyereknek, félni, mikor tart be a sógor - szerintem ez nagyon nem jó, nem éri meg! Elvetetni én sem vetetném el, de a férjemmel azért még a szülés előtt mindenképp elbeszélgetnék! Ja, és aki a peteérés valószínű időpontját írta Neked, nos szerintem nem feltétlen van igaza, nekem például a 19. nap körül van peteérésem, és nem a 14. napon. De ha vezettél hőgörbét, akkor Te biztosan tudod, mi a teherbeesés valószínű időpontja. Drukkolok, ügyes légy és dönts jól!
2009. máj. 25. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!