Amióta terhes vagyok, miért álmodom ekkora marhaságokat?
Nem is tudom mióta, talán egy pár hónapja mindig azt álmodom, hogy másokkal csókolózom, másokkal fekszem le.
A mai volt a legröhejesebb: Tini voltam, és 3fiúval barátkoztam. 2re barátként tekintettem, az egyikbe szerelmes voltam. Sms-eztünk, beszélgettünk. Aztán valahogy a régi általános iskolám aulájában találtam magam. Nagyon sokan voltak ott, mindenki várta a párját. Amikor megérkeztek mindenki nagyon boldog volt, csak én nem, mivel az én párom nem jött el. Több óra késés után megérkezett, én meg rohantam oda hozzá, a nyakába ugrottam és sokáig csókolóztunk. Az álmomhoz még hozzátartozik az is, hogy ittam álmomban. Álmomban még mondtam is magamnak, hogy ne igyak, hiszem terhes vagyok, de nem érdekelt, ittam tovább!
Annyira rossz ezek után az álmok után felkelni :(
A párommal, jó a kapcsolatunk, nyárra tervezzük az esküvőt, nagyon szeretjük egymást. Csak én álmodom ekkora marhaságokat, vagy más is? A hormonok miatt lehet? Páromnak sosem mondom el ezeket az álmokat, mert bűntudatom van, úgy érzem, hogy megcsaltam.
30hkm
Én terhesen, álmomban az ovódám padlóján feküdtem.
Nyár volt, kánikula, és bennem még kiskoromból megmaradt, hogy milyen hideg ott a járólap... jól esett...
nem vagy véletlenül eltiltva a szextől? Egyébként ne parázz rajta, én regényt írhatnék belőle, hány híres vagy általam kitalált személlyel feküdtem le álmomban az utóbbi hónapokban:)))) Én is imádom a férjemet, csak most épp el vagyunk tiltva egymástól. Egyébként épp azzal szoktam szexelni álmomban, akit utoljára látok a TV-ben. Bruce Willis és Richard Dean Anderson is megvolt (utóbbi akkor, mikor sok McGyvert néztem):)))))
34 hetes km
UI: éjjel épp valami nőgyógyásszal akartam lefeküdni, aki zsírleszívást csinált a lányoknak (tudom, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz), és minden páciensének puszit adott a hasára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!