Fél éves kislányom még 2-3xébred éjjel szopizni, mert éhes. Mivel tudom rávenni, hogy csak 1xébredjen (arról csak álmodom, hogy 1x se)?
Azt hallottam,hogy nappal nem lakik jól és azért kel.De sehogy se tudom"megtömni" ált.80-120 tejet eszik és 1x gyümit vagy főzeléket,de ez is kevés.Tápot nem eszi meg.
Esetleg ha éjjel nem cicit hanem üvegből tápot enne?Hátha éjjel megeszi?
Szia!
Én ugyanígy voltam a fél éves ikreimmel, hogy éjjel többször is felébredtek, pedig két hónapos koruktól 5 hós korukig átaludták az éjszakákat. A gyerekorvos írt fel egy sinlac- nevű pépet(rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép) amit belekevertem a normál tápba, vagy a lefejt tejbe. Innentől kezdve nem volt éjszakai ébredés. Sinlacot lehet kapni receptre is meg anélkül is a gyógyszertárban, bár receptre sokkal olcsóbb. Ha már elkezdted a hozzátáplálást akkor szerintem adhatsz a babának főzeléket és utána tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!