Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lettem a férjem öccsétő...

Terhes lettem a férjem öccsétől! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
De nem is 100 % hogy tőle, de a valószínűsége nagy! Csak párszor feküdtünk le, amikor a párom üzleti úton volt! Már két hete hogy leültünk és megbeszéltük hogy vége, nem csináljuk tovább ezt a nagyon csúnya dolgot! Észhez tértem, csak úgy látszik későn! Mert 1,5 hete késik a mensim és van két pozis tesztem is!
2009. máj. 25. 13:11
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

5 éve jártunk, 2,5 éve élünk együtt és egy éve vagyunk házasok! Nincs még gyermekünk!

Lagzi előtt minden nagyon jó volt, de utána....

Elhanyagol, azt hiszi hogy elvett és nem kell velem foglalkozni, mert már az ővé vagyok!

Sokat dolgozik, ha van szabadideje akkor valamelyik tavon pecázik! én meg szomorkodom mert nagyon szeretem, ő is engem és nincs is senkije csak valami nem úgy megy mint régen.... És nagy magányomba a sógorom próbálkozásaink (3-4 hónapig "udvarolt") nem tudtam már ellenállni a nagy szeretethiányomban!

2009. máj. 25. 13:26
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. a gyerek nem erősítene a kapcsolaton? ha mondanád, terhes vagy (természetesen tőle), és elbeszélgetnél vele, hányzik, és te igazi családot szeretnél. de beszéld meg a tesóval, fixáld le, h a férjedé, és nem szeretnéd, ha bármit is tudna kettőtökről a párod. szerintem az ítélkezzék, aki még nem követett el hibát és biztos abban, h minta ember lesz mindig. bár ilyen tökéletes emberekkel nem jó barátkozni, mert a nagy álca mögött mindig szennyesre bukkan az ember.
2009. máj. 25. 13:37
 13/35 anonim ***** válasza:
95%

Ha a férjed testvére "jobb" ember, vele boldogabb lennél - legyetek egy pár. Válj el és élj a testvérével és a babátokkal.

Minden csoda 3 napig tart - ha a család véleményétől tartasz.

2009. máj. 25. 13:41
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj először is az öccsel.Rajta is múlik, hogy mi lesz, akár így akár úgy. Együtt döntsetek!
2009. máj. 25. 13:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én a helyedben nem veteném el a babát még akkor sem ha nem a férjedé,de természetesenezt te tudod eldönteni.Azt biztosan belátod hogy ez a Te felelősséged és a Te hibád,de ettől függetlenül a kisbaba nem tehet róla.Mindenki követ el hibát,én is követtem el életemben,az tuti ha ebben a helyzetben lennék ami nem könnyű én megtartanám még akkor is ha a 2 férfi közül utánna egyik sem állna mellettem és egyedül kellene felnevelnem!és mindenképpen elmondanám a férjemnek ami történt,gondolom jobb ha nem éltek továbbra is hazugságban,meg egyszer minden kiderül akkor inkább még most és ha nem is tudtok együtt maradni mert a férjed esetleg nem bocsájt meg akkor mire a baba megszületik rendezni tudod a soraidat.gondold át és dönts megfontoltan.üdv
2009. máj. 25. 13:44
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak annyit mondhatok,hogy mielőtt megfogant a kisbabánk(február),előtte (dec)engedtem a csábításnak és elmentem bulizni a barátnőmmel,ott megismerkedtem egy elvált pasival,akitől jólesett az odafigyelése,bókjai,kedvessége...pár hétig nyomult,majd mérlegeltem magamban,hogy mégse kéne vele lefeküdni,mn ér annyit a dolog.És mellesleg egy ismerős beköpött a férjemnél,hogy látott valakivel.Ő nagyon aranyosan küldött egy csokor virágot,és írt egy levelet,amiben sejtette velem,hogy tud mindent-így este leültünk és megbeszéltük a dolgot.mondtam neki,hogy nem esik jól,hogy nem foglalkozik velem,és hogy nekem szükségem van a kedveskedésre,törődésre...és megértette,hogy ezért bizonytalanodtam el.De mondom én nem csaltam meg.És rá egy két hetére teherbe estem.És azóta is boldogok vagyunk.

tehát szerintem tartsd meg a babát,és mondd meg a sógornak,hogy tuti nem az övé!!!a férjednek meg majd csak akkor szólj,ha mégis valamiért gyanakodna.

2009. máj. 25. 13:56
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a baba nem tehet arról,ami a ti bűnötök volt.Nem vagyo abortusz ellenes,ha olyan a helyzet én is azt szoktam tanácsolni,hogy ne tartsák meg,de ha ilyen mint a tiétek.Nem ítélkezem,mert tudom milyen ha elborul az ember agya,rászáll a lila köd,főleg ilyen esetekben,bár én sosem csaltam meg a párom,nem is szándékozom.Ha a férjed valóban ilyen,akkor értelma van szted annak,hogy vele maradj?Az hülyeség,hogy egy gyerek javítana rajta.Ha vki ilyen az a gyerek kedvéért lehet megváltozik,de ha majd úgy tartja kedve,mi van ha lelép?Én azt mondom,beszélj az öccsével,eldöntitek mi legyen.Az sem biztos amúgy,hogy ő az apa,bár ezt majd kitudod számolni.Ami nekem gyomorforgató az csak az,hogy családon belül maradsz.Ha már ennyire ciki a szitu,nem lehetett volna egy idegent választani?
2009. máj. 25. 14:03
 18/35 anonim ***** válasza:
83%
Sztem jobb lenne, ha mindent elmondanál a férjednek.Úgyis kiderül.Az se jobb, ha végig idegeskeded a terhességed, esetleg a sógor "elszólja" magát.Akkor aztán születhet beteg gyereked, vagy idő előtt világra jön.Felelőtlen vagy, de itt a kisbaba, aki csak rád számíthat, tessék hozzá felnőni!!Sok sikert hozzá!!!
2009. máj. 25. 14:04
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! nagyon aranyosak vagytok!

Hát a párom biztos nem gyanakodna, nem féltékeny típus!

A sógorom meg egy link alak, mindenkivel ezt csinálja, kihasználja a nőket! Nem nagyon foglalkozik ilyesmivel...

Szerintem le se esne neki hogy az ővé is lehet a gyerek... :(

Szerintem nem szólok senkinek egyenlőre, elmegyek dokihoz és majd csak június közepén mondom el a páromnak, majd júni végén, júli elején meg a családnak! igy a sógoromnak végképp nem fog feltűnni hisz már két hete hogy nem történt semmi köztünk, sőt kerüljük egymást!

A párom meg ha nem foglalkozik velem, nem fog érdekelni mert leköti minden időmet a baba!

Szerintetek ez jó megoldás?

2009. máj. 25. 14:08
 20/35 anonim ***** válasza:
89%
Igen, mondd el, úgyis ki fog derülni, ne cipelj ilyen terhet. És ne keress igazolást magadnak, mert majd ő is fog, ha kell, hanem mondd el, kérj bocsánatot (ha szereted), és kérd, hogy beszéljetek. Na, akkor elmondhatjátok, kinek mi a baja.
2009. máj. 25. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!