Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Két...

Mit tennétek a helyemben? Két év múlva kell visszamennem dolgozni. De elköltöztem a munkahelyemtől igen messzire, amíg a 2gyermekemmel itthon voltam szülés után. Így a páromnak nem kellett feladnia a munkáját.

Figyelt kérdés
De most már izgulok, hogy mi lesz velem. Itt biztos nem fogok találni magamnak munkát, már érdeklődtem. Menjek vissza a régi helyemre? És mi lesz akkor a családdal? Szívem azt mondja, hogy ahol a munkahelyem van, ott lakjunk, járjanak oviba stb. Eszem pedig azt, hogy itt a nagyvárosba több a lehetőségük. De akkor az én munkámmal mi lesz?
2012. jan. 9. 16:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

De mégis milyen pedagógus vagy? Azért sok lehetőség van, hogy gyerekekkel foglalkozz, még ha nem is teljesen a végzettségednek megfelelően, hacsak nem egy világvégi 400-as faluban laktok.

egy szintén pedagógus

2012. febr. 1. 16:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem értem a 3. pontot. Én nem tanulok. Már rég megvan a diplomám, rég dolgozom. Mit kéne tanulnom 2év alatt?
2012. febr. 1. 22:10
 13/20 A kérdező kommentje:
150km-t felezzük meg? És mindenki járjon be? Kizárt!
2012. febr. 1. 22:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát én pedagógusként nem tudom milyen lehetőségeim vannak magyar-történelem szakkal.
2012. febr. 1. 22:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg alternatív megoldást kell majd találnod, és feladnod a pedagógusi pályád. Melyik városban vagy településen éltek? Hol keresnél munkát?
2012. febr. 2. 09:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát először is most beadnám az önéletrajzomat MINDEN számodra elérhető iskolába. Mert lehet, hogy egy év múlva jeleznek, hogy kéne tanár, ezt sosem lehet tudni, és akkor bölcsivel elkezdesz egy picit korábban dolgozni, mint tervezted.

Aztán, pedagógusi végzettséggel elgondolkozhatsz azon, hogy nyitsz egy családi ovit, vagy összeszervezel majd gyerekeket, akikre vigyázol.

Azért írta valaki, hogy "tanulj", mert ennyi idő alat tmég át is képezheted magad valahogy, vagy elvégezhetsz valamilyen tanfolyamot, ami érdekel. Indíthatsz hordozókendős tanfolyamot, vagy Csiri-biri tornát.(Interneten keress rá, mi az, és ha a környezetetekben még nincs, jó lehetőség lehet ez is)

Leginkább azon kellene elgondolkoznod, hogy mi az, amihez kedvet érzel (esetleg gyerekekkel kapcsolatos), és van rá igény/lehetőség a lakókörnyezetetekben.

Két év még pont elég ahhoz, hogy "rákészülj".

Hajrá, és csak kreatívan! Biztos van mód, hogy kihasználd az adottságaidat, ha nem vonz egy "TESCOs árú feltöltői munka, vagy ehhez hasonló...)

a szintén bölcsész

2012. febr. 2. 09:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát igen! Nyitnék én magánovit, családsegítő szolgálatot, gyerekpszichológiát és csak úgy, nem gazdagoknak elérhető gyermekbarát programokat és szolgáltatásokat adnék, DE MIBŐL??????????????????????????

Legszívesebben azokkal a gyerekekkel foglalkoznék, akik szüleik miatt hátránnyal indulnak, lenézik őket stb...

2012. febr. 2. 21:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon jó ötleteket kaptál. Próbálj pozitívan nézni rá, ne lődd le rögtön azzal, hogy de miből!

Különben sosem jutsz előbbre, ha alibiket gyártasz. Tanulj, és kínálj szolgáltatást, amihez nem kell mindig tőke.

2012. febr. 3. 15:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Utánanézek, de nem ehhez van képesítésem, és ezekhez tényleg pénz és tanfolyam kell.
2012. febr. 3. 22:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 10. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!