Mit tennétek a helyemben? Két év múlva kell visszamennem dolgozni. De elköltöztem a munkahelyemtől igen messzire, amíg a 2gyermekemmel itthon voltam szülés után. Így a páromnak nem kellett feladnia a munkáját.
Hát ennél több infó kéne..
Szerintem mindenképp menj vissza 6 órába, aztán keress ezerrel melót közelebb. Mennyire van ez messze?
nem akarok nagyon negatív lenni de a 2 év az rengeteg idő. bőven ráérsz még a döntéssel, annyi minden történhet az alatt sajnos :(
én 2 éve vagyok itthon. biztos munkahelyem volt, férjemnek is, jól keresett, így teljes nyugalomban "ültem" itthon.
2 hete megszűnt a munkahelyünk, nem tudták már fizetni a járulékokat. egyik napról a másikra mindketten munkanélküliek lettünk :(
Én így jártam, több évnyi munkanélküliség várt rám az új városban a 2 kicsi gyerek mellett.
De annyira messze van még, ráérsz ezen agyalni akkor.
Én is így voltam ezzel és elég sűrűn kattogott rajta az agyam. Aztán eljött az idő és úgy néz ki, megoldódott a probléma magától, vagyis teljesen feleslegesen izgultam több évig, hogy mi lesz. Szegény páromat is elég sokszor fárasztottam vele és ő is mindig azt mondta, hogy ha majd ott leszünk, akkor megoldjuk és lám, igaza lett :)
Szóval nyugi, 2 év alatt elég sok minden történhet ám! Esetleg addig tanulj valamit, akár nyelvet, hogy több esélyed legyen majd.
az elég messze 150km-t jelent. Pedagógus vagyok, azzal nagyon nehéz elhelyezkedni manapság, ha az embernek nincs jó szakja. Sajnos nyelvtanulásra vajmi kevés idő jut a két baba mellett.
Azért nem tudom mi lesz, mert lakást is most kéne vennünk, nehogy a bankban maradjon a pénzünk. De hol vegyünk???
Azért a 2év nem is olyan hosszú idő...
Ha ezt tanultam, ezért küzdöttem, ezt akartam csinálni, akkor máshoz nem igazán értek!
Picit hasonló dilemmában vagyok, de nekem mindig a szívem húz erősebben. Az pedig a családot választja.
Próbálj inkább a családra koncentrálni, és úgy szervezni az életed már most, hogy a gyerekeknek a legjobb legyen.
És szerintem nagyon igazad van, hogy már most gondolkozol ezen. Én nagyon lazán voltam, aztán most van két hónapom mindent elrendezni. iszonyú nehéz!
1,jó ha felkészülsz de sajnos 2 év alatt minden 180fokot tud fordulni :(
2,mennyire garantált a régi helyeden hogy visszavárnak?mérlegelj hogy mit adsz fel miért...
3,két év tanulni nem sok pláne 2 gyerekkel de még mindig jobb ha nekifekszel most minthogy akkor kezdj tanulni mikor kiderül hogy kellene...
4,ha a közeledben nincs meló keresgélj kicsit távolabb mert lehet hogy úgy találsz és akkor ugyan sok idő megy el a bejárásra de még mindig jobb mint otthagyni az otthont és addig is kivárod a közeli munkát...
5,vész tervnek meg azt mondanám hogy a kettő közt félúton keressetek lakást és akkor mindenkinek megmarad a biztos munkahelye...bár kétlem hogy ezt bevállalnátok mert hacsak nincs garancia rá hogy visszavárnak és a párodhoz is ragaszkodnak akkor túl nagy ár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!