Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hullahopp karikáva...

Szülés után hullahopp karikával eltüntetni a pocakot? Használja valaki, segített valamennyire?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem, a hasam és a csípőm nagyon zavar. A rajtam lévő felesleg (kb. 6-7 kg) csak erre a két részre rakódott le :( Van egy jó kis diéta, amivel az első szülés után lefogytam, de azt még nem merem, mert féltem a tejet (szóval a diéta csak tavasszal, nyár elején jöhet szóba) Arra gondoltam, amíg este megnézem a késő esti Maradj talpon-t, addig csinálhatnám :) (egyelőre ennyi szabadidőm van, úgy érzem, most többre nem futja)

Tapasztalat? Előre is köszönöm!

2012. jan. 6. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Bizony, hogy használ! Én kicsit később kezdtem el használni, de csinosított. Pont itt a gyakon olvastam egyszer, hogy valaki napi fél óra hullahoppozást tanácsolt. Én nem csináltam fél órán át, de így is látszott a változás. Tudom ajánlani!
2012. jan. 6. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:

A hullahoopzás nagyon jó, ha már csinálod egy ideje, lehet nehezíteni, h sót, vagy homokot szórsz bele, visszaragasztod, és úgy használod.

Úgy sokkal nehezebb, és több zsírt égetsz.

2012. jan. 6. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Igen használ,és én írtam,hogy napi fél óra csodákra képes:-)Nekem 4hónap alatt visszajött a derekam és eltűnt a hasam,tévézés közben csinálom amikor már alszanak a lurkók:-)

Jó hullahoppozást mindenkinek:)))))

Üdv

2012. jan. 6. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia Utolsó!:) Első vagyok! Akkor neked köszönhetem a változást:) Nekem egy ősrégi hullahopp karikám van, még gyerekkoromból, akkoriban még volt súlyuk a karikáknak. Üt rendesen. Köszi a tippet, nekem tényleg bevált.
2012. jan. 6. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen,nekem is még a gyerekkoromból van meg a karikám,ez is üt rendesen,de megéri:-))))))))

Üdv

2012. jan. 7. 12:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Úristen!!!!! Köszi!!! Ma este neki is kezdek! Nagyon fellelkesültem, köszönöm, hogy válaszoltatok!!!!! :)
2012. jan. 7. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
En is a kerdezö cipöjeben jarok (csak epp az elsö babam utan vagyok), azt szeretnem kerdezni, hogy az baj-e, ha en csak az egyik iranyban tudok hullahoppozni (ha a jobb kezemmel inditom a karikat), nem fogok aszimmetrikusan kinezni? Vagy mindegy, csak csinaljam?
2012. febr. 21. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.Én írtam,hogy napi rendszerességgel csinálom 30 percet,és én meg csak balra tudom:-)nem asszimetrikus az alakom:D,szép derekat csinál:-)Hajrá és kitartás pár hónap és lesz eredménye:)

Üdv

2012. febr. 22. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm (#7 vagyok)! Mostmar csak az idöt kell megtalalnom hozza :P meg az eröt...terhesseg elött, söt az 5. honap vegeig eleg sokat sportoltam, heti atlag 5x, de utana a doki letiltott mindenröl es hihetetlen, mennyire legyengültem. Tegnap halal büszke voltam magamra, hogy 5 percig birtam a karikat...dehat gyakorlat teszi a mestert, nem adom fel! :)
2012. febr. 22. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is tegnap hoztam fel a pincéből a régi karikámat, bár az műanyag és eléggé könnyű. De jól megdolgoztatja a hasizmot. Én a hasamra és oldalra, valamint a popó fölé szedtem fel szülés után, onnan kéne lefaragni. Elhatároztam, minden nap legalább 2-szer csinálom, míg bírom.

Te hogy állsz? Ment le a hasadról és a csípődről?

2012. ápr. 21. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!