Szülés után hullahopp karikával eltüntetni a pocakot? Használja valaki, segített valamennyire?
3 hónapja szültem, a hasam és a csípőm nagyon zavar. A rajtam lévő felesleg (kb. 6-7 kg) csak erre a két részre rakódott le :( Van egy jó kis diéta, amivel az első szülés után lefogytam, de azt még nem merem, mert féltem a tejet (szóval a diéta csak tavasszal, nyár elején jöhet szóba) Arra gondoltam, amíg este megnézem a késő esti Maradj talpon-t, addig csinálhatnám :) (egyelőre ennyi szabadidőm van, úgy érzem, most többre nem futja)
Tapasztalat? Előre is köszönöm!
A hullahoopzás nagyon jó, ha már csinálod egy ideje, lehet nehezíteni, h sót, vagy homokot szórsz bele, visszaragasztod, és úgy használod.
Úgy sokkal nehezebb, és több zsírt égetsz.
Sziasztok.Igen használ,és én írtam,hogy napi fél óra csodákra képes:-)Nekem 4hónap alatt visszajött a derekam és eltűnt a hasam,tévézés közben csinálom amikor már alszanak a lurkók:-)
Jó hullahoppozást mindenkinek:)))))
Üdv
Nagyon szívesen,nekem is még a gyerekkoromból van meg a karikám,ez is üt rendesen,de megéri:-))))))))
Üdv
Kedves utolsó.Én írtam,hogy napi rendszerességgel csinálom 30 percet,és én meg csak balra tudom:-)nem asszimetrikus az alakom:D,szép derekat csinál:-)Hajrá és kitartás pár hónap és lesz eredménye:)
Üdv
Én is tegnap hoztam fel a pincéből a régi karikámat, bár az műanyag és eléggé könnyű. De jól megdolgoztatja a hasizmot. Én a hasamra és oldalra, valamint a popó fölé szedtem fel szülés után, onnan kéne lefaragni. Elhatároztam, minden nap legalább 2-szer csinálom, míg bírom.
Te hogy állsz? Ment le a hasadról és a csípődről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!