Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hullahopp karikáva...

Szülés után hullahopp karikával eltüntetni a pocakot? Használja valaki, segített valamennyire?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem, a hasam és a csípőm nagyon zavar. A rajtam lévő felesleg (kb. 6-7 kg) csak erre a két részre rakódott le :( Van egy jó kis diéta, amivel az első szülés után lefogytam, de azt még nem merem, mert féltem a tejet (szóval a diéta csak tavasszal, nyár elején jöhet szóba) Arra gondoltam, amíg este megnézem a késő esti Maradj talpon-t, addig csinálhatnám :) (egyelőre ennyi szabadidőm van, úgy érzem, most többre nem futja)

Tapasztalat? Előre is köszönöm!

2012. jan. 6. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jó karikázást mindenkinek! Szülés után mikor szabad leghamarabb elkezdeni?
2012. ápr. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!