Létezik kagyló üléses babakocsi? Ami tartja is valamennyire a babát?
Ami nekünk van, az eléggé "fapados". Most valami kényelmesebbet szeretnénk venni, amiben nem dől jobbra-balra. Még nem ül, csak néha kapaszkodva (ölben előredől, és fogja az asztalt).
Így ha megemelem a mostani támláját- muszáj, különben visít-, akkor meg csúszkál benne, dől jobbra-balra.
A Travel System típusú babakocsik, amelyiknél a hordozót rá lehet csatlakoztatni a vázra. Ebben ellehet a pár hónapos baba is, de nem sokat, 20-30 percet csak.
Amíg nem tud ülni, és nem tudja magát rendesen tartani, addig nem szabad felültetni, kitámasztva sem.
Majdnem 6 hónapos, a mostani sport már kicsit meg van emelve, de azt nem használjuk, mert kényelmetlen. Így most a sétáink fél órásak, mert a hordozóban viszem ki. :(
Amúgy nem ültetem, csak néha ölben van, megdöntve, ahogy kell. Kitámasztani sosem szoktuk.
PC-etek van?Annak nagyon szar a kagylós sportja:(
Nekem Coletto austinom volt,de volt egy időszak,amikor a mózesből már nem látott ki ,a sportban meg még bukott össze vissza.Én bébihordóval sétáltattam.Aztán "belenőtt" a sportba és nem volt gond.Egyébként a Quinny kagylósai nagyon-nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!