Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik ilyen babakocsi?

Létezik ilyen babakocsi?

Figyelt kérdés

Legyen könnyű(bkv-zás miatt)

Legyen felém fordítós

Tudjak vele egyedül közlekedni

Legyen dizájnos(mint a Baby design)

S ne legyen ilyen 40e körüli árban(kb 20-25körül gondolkodok)

S esernyős lenne a legjobb...

(kis sulyú a babánk is)

Olyan jó lenne megtalálni az ideális kocsit,de nagyon nehéz.. Lehet marad a mei tai s a továbbiakban is azzal utazunk ha ennyire nem találok semmi jót ami tetszik is...Csak a nagymama(u de fura hisz fiatal) szeretné tolni a kisunokát meg szeretne vele kiülni.. Meg ha strandra megyünk abban jobban aludna talán,mint a pléden.. de ki tudja...

Köszi a válaszokat..:) 1 éves babóca anyukája aki már teljesen kétségbeesett...

2011. máj. 12. 14:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nem létezik!:(((Egész pontosan létezik,de ennyiért nem kapod meg!
2011. máj. 12. 14:34
 2/14 anonim ***** válasza:

[link]

ezen az oldalon találsz nagyon jó babakocsikat olyan árban, mint amit írtál, jó válogatást:)

2011. máj. 12. 14:35
 3/14 A kérdező kommentje:
De végülis lehet több is árban...
2011. máj. 12. 15:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként a prierre cardint néztem,de azt olyan sokan szidják itt...
2011. máj. 12. 15:13
 5/14 A kérdező kommentje:
2011. máj. 12. 15:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez a kérdésed kiírásához képest drágább,és lapra csukható,nem esernyő-formára...
2011. máj. 12. 15:56
 7/14 A kérdező kommentje:
De legalább könnyű.. s átfordítós...meg nem is néz ki rosszul..
2011. máj. 12. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a gond a Pierre Cardinnel, nekem az volt, semmi baja nem volt, nagyon szerettem. Van egy régebbi modell: Chicco Ponee SX, 6,5 kg, nagyon kényelmes, de sajna nem fordítható át a karja. Van utódja is, nézd meg a Chicco oldalán. Szerintem a legjobb sprtkocsi, majdnem teljesen dönthető, van kisablaka, ilyenkor nekem már kellett a fordítható tolásirány.
2011. máj. 12. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Megint én. A sportkocsik közt nem sok van, ami átfordítható, a kombik közt meg kevés, ami tényleg könnyű. A Peg Perego Vela és Aria szerintem nagyon jó, kényelmes a babának, kb. 40-50 körül vannak. Én is Peg Peregot veszek, de Unot, mert újszülöttnek lesz, és átfordítható a tolókarja.
2011. máj. 12. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Az első kommentemben azt akartam írni, hogy NEM kellett :)
2011. máj. 12. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!