Nagyon narancsbőrös a lábam, és le kellene adnom belőle. De az sajnos még nem elég. Hogyan tudnám valamennyire eltüntetni a narancsbőrt?
Mindenkinek köszönöm,aki rendes válaszokat ad, és remélem,beválik...:D Elszánt vagyok:)
Valami olyasmi fogyokúratippet is szívesen vennék, ami 6-7 kilótól tudna megszabadítani egy hónap alatt? étkezési és edzési tippek?
Bocsi, *problémásabb
** nem egy iciripici van...
Tudom,tudom,ők sem tökéletesek,de most tanácsokat kérnék inkább,h tudjak ez ellen tenni... Mert nekem nem csak kicsit narancsbőrös a lábam,bárcsak annyi lenne... Szimplán csúnya, családi örökség ez nálunk...
Ezért szeretnék erre vmiféle megoldást kérni,mert már rosszul esik,h nem lehetek rendes fürdőruhában,mert nem érzem magam jól...
Emellett a fogyási ötleteket is várnám,akinek van ötlete,esetleg bevált módszer 6-7 kiló leadására 1 hónap alatt...:/
7 kilót ne akarj 1 hónap alatt, lógni fog a bőröd, hamar visszaszeded, esetleg többet is. 3hónapra tervezd, fokoatosan. de minek raksz fel huszezredszerre is egy 'hogy fogyjak x kilót y idő alatt' típusú kérdést? elég lenne visszaolvasni a régieket, újat úgysem tudunk mondani.
vízvízvíz, gyümölcs, zöldség, semmi chips, semmi egészségtelen műkaja, semmi színezékes-tartósítószeres kajának nem nevezhető izé, kevés só. ok, néha beleférnek, de minél kevesebbszer
Szia! Cellulitmasszőr vagyok, és arra kérlek, válaszolj néhány kérdésre, hogy segíteni tudjak.
*Hogy látszik a narancsbőr? Fekve is, vagy csak állva?
*Hány éves vagy?
*Kb. mennyi folyadékot iszol egy nap?
*Dohányszol, kávézol?
*Mennyit mozogsz, milyen rendszerességgel? Mit sportolsz?
Ksözönöm,nos fekve és állva is látszódik,elől a legjobban,hátulról főként a fenekem alatti résznél
Naponta 3-4 litert megiszok mostanában:D
Nem cigizek és hetente 2szer iszom átlagban kávét,de van,h annyiszor sem.
16 éves vagyok
Megköszönném,ha segítenél a válaszoddal :/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!