Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik hogy szülés után egy...

Létezik hogy szülés után egy hétel már nincs vérzésem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 07:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Elkepzelheto.

Nem irtad le a szulesed korulmenyeit, de nekem a masodik szulesemkor a mehlepeny nem valt le, igy kapartak egybol szules utan, nagyon durvan kitakaritottak a mehemet, elvileg ilyenkor az erekkel is csinalnak valamit (amirol ugye a lepeny levalik es ezek az erek vereznek).

Emiatt mar a korhazban is csak mensi szeru verzesem volt, nem az a tipikus gyerekagyas omlo verzes, ami elso szules utan.

Nem kellett tena sem, csak sima vekony szarnyas betet. 3 nap utan mar csak tisztasagi betetet hasznaltam, mert nem verzesem volt, hanem csak pecseteles es ez sem mindig, inkabb csak szoptatas alatt/utan.

2011. dec. 29. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Létezik. Nekem első szülés után napokig ömlött. A kórházban annyira, hogy lepedőbe pelenkáztak. Aztán négy nap múlva hazamentem és utána már alig pötyögött valamit.
2011. dec. 29. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!