Szülés után 4 hóra jött meg először, de nem több a vérzésem, sőt?
Figyelt kérdés
Vártam, hogy elönt, de abszolút nem volt sok, sőt talán még annyi sem, mint szülés előtt. Már 5. napja mensizek, nem hiszem, hogy erősödne, már elmúlóban van. Más is volt így? Vagy majd a következő több lesz?2010. jún. 2. 21:57
1/5 anonim válasza:
nekem nem lett több, a harmadik gyerek után sem.
2/5 A kérdező kommentje:
De ugye ennek nincs különösebb jelentősége? Rendben van ugyanúgy a hormonháztartásom ugye?
2010. jún. 2. 22:05
3/5 anonim válasza:
Rendben vagy, ne izgulj. Nekem szülés után lett havonta több és úgy is maradt a mai napig is. 25 évvel ezelőtt szültem.
4/5 anonim válasza:
Nekem a szülésem előtt mindig jó bő vérzésem volt.
Szülés után 2 hónapra szoptatás mellett megjött, elég kevés volt. Most egy éves a lányom és úgy 3 hónapja állt be a mennyisége. Na jó, most meg túl sok.
Szerintem a hormonok csinálják, légy nyugodt. Ha viszont van más tüneted is, ami nem szokványos, a biztonság kedvéért beszélj orvossal.
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval előbb-utóbb több lesz, persze nem örülök neki, ha így maradna, jó lenne.
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 3. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!