Fog. Gátló abbahagyása után mikor jött meg először Nektek? Múlt hónapban hagytam abba, meg is jött a megvonásos vérzésem, de azóta semmi, már a ciklusom 36. napján vagyok? Mikor forduljak dokihoz? Peteérésem még ettől lehet?
szia!
nekem is megött az első rendesen, majd utána minden hónapban egyre több nap volt, 40-60-70 :(((( Peteérésem volt, de mégse jöttem rendbe napilag, meg a baba sem jött. 11 hónap kellett, hogy beálljon, meg 2 hónap clostys kezelés. Most 27 hetes pocakosvgyok :)
Köszönöm!
Hű, meg is nyugtattál, meg nem is....! Titkon azért bízok benne, hátha rendeződik. Hát igen, ez a fogamzásgátlós kényelmes évek hátulütője....
Gratulálok a babához!
8:53as vagyok
Meg ugyanígy a gyógyszer abbahagyása utáni vérzés volt csak nekem is.
Húh..nekem szerencsére nem volt ilyen problémám.. a tabi abbahagyása után 26 napra megjött..és azóta is mindig 24-26 napra jön..
én most vagyok egy miss.abortusz után..szóval én meg most nem tudom, hogy mikor jön meg..de drukkolok neked is , hogy jöjjön!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!