Mi a véleményetek? Mikor fog megjönni szülés után a
normális havi vérzésem? Mikor áll vissza rendszeressé?
Figyelt kérdés
Ma van 6 hete hogy megszültem a kisfiamat és hüvelyrepedésem volt varrtak. Aztán volt hogy utána véreztem, majd megszünt és utána barnás sárgás folyás féle volt ami Majd múlt hét vasárnap volt utoljára hogy reggel nagyon pici vér jött, aztán azóta nincs. Ja és szoptatok amig lehet . Mindenki véleménye érdekel hogy kinek mikor állt vissza normálisan és hogy nekem mikor fog. Pl:akár dátum szerint is. Ja első szülésem volt, és előtte végig rendszeres volt a havi vérzésem!
2010. máj. 5. 21:34
1/6 anonim válasza:
ez teljesen változó. szülés után kell 1 év mire rendeződik majd a ciklus. nekem 6 hós volt a baba mikor először megjött aztán jött 2x 28-30 napra aztán 47 napra ! szerintem 6 hetesen neked nem menstruáció volt hanem még tisztulsz.
2010. máj. 5. 21:38
2/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor én nem tudom mit csináljak, mert kaptam a Cezarette nevü szoptatás alatti fogamzásgátlót, és a használatiba az van irva hogy a menstruáció első napján kell elkezdeni a szedését! De most akkor mit csináljak én nem tudom!!Akkoir annak mikor tudom elkezdeni a szedését? Most akkor 8000 ft-ot dobtam ki az ablakon? Az orvos irta fel receptre.
2010. máj. 5. 21:52
3/6 anonim válasza:
nekem szülés után 9 hónappal jött meg, majd 2 hó szünet, mensi, 6 hét szünet, mensi
18 hóig szopott a fiam, utána lett rendszeres
nem sokáig, mert jelentkezett a tesó 2 mensi után
2010. máj. 5. 21:54
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is tudom akkor ha nincs vérzésem még jó sokáig akkor is el lehet kezdeni ezt a gyógyszert szedni? Nektek mi erről a véleményetek? Az orvos azt mondta hol most is lehet szedni, de a használatiba meg más van irva. Most akkor mit csináljak?
2010. máj. 5. 21:59
5/6 anonim válasza:
azért szerintem nem dobtál ki pénzt. nem tudod felhívni a dokid és megkérdezni tőle ? de ha jól emlékszem nekem is anno felírta a doki és akkor még meg sem jött először. szerintem azt akkor nem muszáj a mens. elkezdeni nem ? nincs beleírva a tájékoztatóba ?
2010. máj. 5. 21:59
6/6 anonim válasza:
Én szopattam 5,5 hónapos koráig, 6 hónapos elmúlt, mikor először megjött. Na, az borzasztó volt, sosem görcsöltem előtte, most meg az első 2 nap az ájulás kerülgetett, felkelni is alig bírtam és rengeteg volt. 5 napig tartott, pedig előtte mindig 3 nap alatt letudtam, úgy, hogy szinte meg se éreztem. Azóta most van meg másodszor, most az első nap kicsit görcsöltem, de nem vészes, és nincs is olyan sok. Kíváncsi vagyok, most meddig fog tartani. 32 napra jött meg. Mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak. Majd meglátjuk a következőt...
Sógornőm hiába szoptat, neki 6 hét után megjött... Azóta is rendszeresen... Pedig még mindig szoptat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!