Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig normális a vizeletcsöpö...

Meddig normális a vizeletcsöpögés szülés után?

Figyelt kérdés
Már 2 éves a lányom, de még mindig előfordul tüsszentéskor,hogy bemegy pár csöpp. Csináltam, csinálom az intim tornát,de nem igazán hat. Van akinek teljesen megszüntette ez a módszer,vagy a műtét segít?
2011. júl. 30. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Na, ezt én is írhattam volna. 3 hónapja szültem, de ugyanez a problémám. Fogalmam sincs, mit tegyek.
2011. júl. 30. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
júj, de rémisztő, most már biztos, hogy a császárt választom.
2011. júl. 30. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Nem biztos, hogy kell műtét. orvosnál voltál már vele?

Egyébként okos második: nem csak a szülés módja okozhat vizeletcsöpögést. Sőőt! Leggyakrabban már terhesség alatt jelentkezik a probléma.

2011. júl. 30. 12:51
 4/10 anonim válasza:
55%
Én császárral szültem a kisfiam 20 hónapos de köhögésnél és trüsszentésnél nekem is becsöpög, de orvoshoz még nem fordultam ezzel a problémával, talán a csodára várok??!!!
2011. júl. 30. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

jó, rendben, de azért a szülés még rádob a kockázatra.

elég erősen kell ott nyomni, nem csoda, hogy még jobban meglazul minden.

2011. júl. 30. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

Jaj, állj le a témáról. Azt hiszed a császár kockázatmentes?

Nem bírom az ilyen lila ködben élő embereket...

2011. júl. 30. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Én majdnem 4 kg-os babát szültem, engem váratlanul ért, hogy nekem is hasonló bajaim voltak. Viszont szerencsére még a kórházban elmúlt ez a probléma, csakúgy, mint a barátnőm, aki hasonlóan nagy babát szült. Neki is hamar elmúlt. Én, amint lehetett, csináltam az intim tornát-sokszor nem is tudatosan. Igaz, amikor teherbe estem, jártam intim torna tanfolyamra, nagyjából tudtam mi vár rám. Velünk-terhesekkel-külön (is) foglalkoztak!
2011. júl. 30. 13:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Voltam vele orvosnál,de csak a tornát javasolta,mert még fiatal vagyok,még szülhetek,és akkor újra visszatér a csöpögés akkor meg fölös volt a műtét.
2011. júl. 30. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Nos, javult a helyzet, kérdező?

Csak a császár miatt. :P Mert ha nem, akkor nem szülök természetes módon.

2011. nov. 24. 17:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen! Sok intim torna,és nyugodtan tüsszögök!! :) Érdemes elmenni a Kriston intim tornára!
2011. nov. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!