Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van úgy, hogy szülés...

Más is van úgy, hogy szülés óta nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
A kapcoaltunk elején nagyon aktív volt a szexuális életünk,majd ritkultak az együtt létek,terhesség alatt csak petting volt,szülés óta viszont én nagyon ritkán kívánom a szexet! Férjemet ez nagyon zavarja,és mindig veszekedések vannak belőle!
2012. jan. 9. 12:09
 1/10 zkriszti3 ***** válasza:
Talán a kimerültség is közrejátszik, de mi is így voltunk , vagyunk.
2012. jan. 9. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a baba?
2012. jan. 9. 12:26
 3/10 A kérdező kommentje:
két hónapos! Igazából már terhesség alatt elkezdődött,hogy nem kívántam már annyira!
2012. jan. 9. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül! - én már terhesség alatt sem kívántam a szexe, 6. hónaptól nem is voltunk együtt, mert egyszerűen nem ment. Szerencsére párom emiatt nem veszekedett soha, inkább én éreztem rosszul magam amiért nem tudom boldoggá tenni , és sajnos szülés után is folytatódott, 3 hónapos volt a kislányom mikor először szeretkeztünk. Hálás vagyok a páromnak amiért ilyen türelmes volt, és a mai napig az, mert messze nem vagyunk annyit együtt mint korábban - most 6 és fél hónapos a lánykánk.
2012. jan. 9. 13:22
 5/10 A kérdező kommentje:
De szerencsés vagy,nálunk meg mindig veszekedés van :( Ha együtt vagyunk akkoris csak az ő kedvéért,de "szerencsére" még csak 2szer került rá sor!
2012. jan. 9. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam már 13 hónapos és én még mindig nem kívánom a szexet. Sőt...

Csak a férjem miatt vagyunk együtt.

2012. jan. 9. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
13.22-es vagyok - de a férjeteket nem zavarja, hogy igazából nem is kívánjátok a szexet, csak belementek? mert gondolom azért észreveszik?! Egyébként én is próbáltam, hogy a kedvéért belemegyek, de egyszerűen annyira rossz volt még az érintése is, hogy rájöttem, azzal csak rosszat teszek, ha erőltetem.
2012. jan. 9. 15:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Én meg is mondom a férjemnek,hogy csak az ő kedvéért megyek bele,zavarja a dolog de annyira azért nem,hogy azt mondja : "ha ennyire nem akarod,akkor nem erőltetem" :(
2012. jan. 9. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnállak, mert szerintem minél többször vagytok együtt úgy, hogy te nem élvezed, annál később fogod magadtól kívánni, hisz egyre több negatív élményed lesz.
2012. jan. 9. 17:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Pontosan így vagyok vele :(
2012. jan. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!