Mással is volt így, hogy szülés után nem kívánja a szexet?
Szia!
Nálam ugyan ez van!
Nem vagy egyedűl!
Csak jobb lessz.., viszont Én szeretem a férjem és, ezt a hormonoknak tudom be!
Szoptatsz? Mert az is befolyásolja keményen. Én is ebben a cipőben járok, 20 hónaposom van, meg egy 26 hetes pocaklakóm, de őszintén megmondva, nem sokat szeretkeztünk az újabb terhességem előtt sem. Akkor is leginkább a baba kedvéért voltam a párommal, pedig szeretem, szépen élünk, igazából nem változott semmi, csak hát azok a fránya hormonok... Na meg gondolom az se segít, ha az ember lánya nem sokat alszik. Mielőtt a lányom megszületett, teljesen más gondolatok jutottak eszembe az ágyról, mint mostanság. Most leginkább csak az, hogy de jó lenne egy jó nagyot aludni. Ez van. Persze nekem most kétszeresen rossz ebből a szempontból, hiszen mióta pocaklakó van, azóta vagyok nagyon fáradt, előtte jól bírtam. De az a hormon, amely a tejelválasztásért felelős, egyúttal abszolúte csökkenti a libidót. Fajfenntartó funkciója van, ősi dolog ez, bár gondolom, senkit nem vígasztal. De ha belegondolsz, az állatvilág is így működik. Van az utódnemzés időszaka, majd az utódgondozás alatt no szex. Kicsit brutálisan hangzik ez így, de valóban ez a helyzet.
Én is ahelyett, hogy örülnék, hogy még pocakkal is kíván a párom, azt lesem, hogy bújhatok ki a szeretkezés alól.
Sokaktól hallottam ezt már, de amikor nagyobbak lettek a gyerekek, úgy tudom, minden visszaállt a rendes kerékvágásba. Remélem, nálunk is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!