Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a szülőről, aki pucér képet tesz ki a 2-3 éves lányáról közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Felháborodásom kiváltója:

[link]

2012. jan. 5. 15:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Én is beállok a csatasorba és elítélem ezt az anyukát. Még délelőtt láttam a képeket, és teljesen ledöbbentem. Soha nem jutna eszembe a gyermekeimet így közszemlére tenni bárki kénye-kedvének.

Én a fiamról csináltam nemrég egy olyan képet, ami pont fürdés után készült, csak a body volt rajta. Amikor feltöltöttem a gépre akkor vettem észre, hogy a kukaca kicsit kilátszik. Gyorsan megszerkesztettem a képet, kivágtam azt a részt és így is mentettem el. Az eredetit kitöröltem miután apának is megmutattam.

2012. jan. 5. 21:07
 32/42 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ennyi esze valakinek? Ráadásul megnézve az adatlapját, ez komolyan egy egyetemet végzett, felnőtt nő? Mert ezt írja magáról: [link]

Ráadásul az még egy dolog, hogy ilyen képeket feltesz (ez önmagában is gáz), de teljesen publikusan? Nekem is vannak fent képek a gyerekről (nem pucérak persze), de igazából MINDEN képemnél és egyébnél is úgy van beállítva, hogy csak az ismerőseim láthassák. Ezeken meg bárki szabadon legeltetheti a szemét.

2012. jan. 5. 22:37
 33/42 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem nem ő az anyja, az egyik képnél azt írta, hogy "pici unokahugim".

Így még gázabb.

2012. jan. 5. 22:43
 34/42 A kérdező kommentje:

EZT NEM HISZEM EL!

[link]

2012. jan. 8. 11:01
 35/42 anonim ***** válasza:
Ez undorító, ez az utolsó, felfordult a gyomrom... :S Ocsmány emberek vannak... Én egyébként a strandon sem szeretem az ekkora korú gyerekeket pucéron látni, emiatt lehet fújolni, de ez van.
2012. jan. 8. 11:32
 36/42 anonim ***** válasza:

Uramisten...

Hát ezzel most lehet, hogy nem leszek népszerű, de az "ő köreikben" régebben is voltak cifra dolgok (apu veszi el a lányok szüzességét, unokatestvérek házasodnak, stb...).

Undorító beteg agyatlan népség, nem is értem miért kell ezeket védeni meg segélyezni, patkánymérget nekik inkább.

2012. jan. 8. 11:33
 37/42 anonim ***** válasza:
11:32, jé, de jó, hogy akad még valaki, aki így van vele, én sem. Az OK, hogy átöltöztetik a kicsit a pléden (egy kétévessel én se vonulnék be a felnőtt öltözőbe, mert minek?), de egy kis bugyi legyen már fiún és lányon is nyilvános helyen...
2012. jan. 9. 09:50
 38/42 anonim ***** válasza:
Örömmel olvastam a hozzászólásaitokat.Én linkeltem a másik kérdést,és az pontosan azért volt emlékezetes számomra,mert ott senki nem háborodott fel az ilyesmin,sőt a végén már dühítő stílusban válaszoltak a kérdezőnek. Az után a kérdés után kissé kiakadtam,hogy egy anya se talál semmi kifogásolni valót az ilyesmin.De Ti visszaadtátok a hitem. Bár azt nem tudom,hogy arra a kérdésre milyen anyák válaszolhattak.....
2012. jan. 9. 10:41
 39/42 A kérdező kommentje:

Rossz kérdést emeltem ki :S

Bocsánat.

2012. jan. 21. 20:13
 40/42 anonim ***** válasza:
De tanulságos volt:)Én multkor nem láttAM.A linkek már nem élnek..
2012. jan. 22. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!