Mi a véleményetek arról a szülőről, aki pucér képet tesz ki a 2-3 éves lányáról közösségi oldalra?
Én is beállok a csatasorba és elítélem ezt az anyukát. Még délelőtt láttam a képeket, és teljesen ledöbbentem. Soha nem jutna eszembe a gyermekeimet így közszemlére tenni bárki kénye-kedvének.
Én a fiamról csináltam nemrég egy olyan képet, ami pont fürdés után készült, csak a body volt rajta. Amikor feltöltöttem a gépre akkor vettem észre, hogy a kukaca kicsit kilátszik. Gyorsan megszerkesztettem a képet, kivágtam azt a részt és így is mentettem el. Az eredetit kitöröltem miután apának is megmutattam.
Hogy lehet ennyi esze valakinek? Ráadásul megnézve az adatlapját, ez komolyan egy egyetemet végzett, felnőtt nő? Mert ezt írja magáról: [link]
Ráadásul az még egy dolog, hogy ilyen képeket feltesz (ez önmagában is gáz), de teljesen publikusan? Nekem is vannak fent képek a gyerekről (nem pucérak persze), de igazából MINDEN képemnél és egyébnél is úgy van beállítva, hogy csak az ismerőseim láthassák. Ezeken meg bárki szabadon legeltetheti a szemét.
Amúgy szerintem nem ő az anyja, az egyik képnél azt írta, hogy "pici unokahugim".
Így még gázabb.
Uramisten...
Hát ezzel most lehet, hogy nem leszek népszerű, de az "ő köreikben" régebben is voltak cifra dolgok (apu veszi el a lányok szüzességét, unokatestvérek házasodnak, stb...).
Undorító beteg agyatlan népség, nem is értem miért kell ezeket védeni meg segélyezni, patkánymérget nekik inkább.
Rossz kérdést emeltem ki :S
Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!