Azon tűnődöm, hogy jelen pillanatban hány beteg lelkű perverz ember élvezkedik ezeken a fotókon, amiket a gyerek saját anyja rakott fel.
És hogy a legtöbb anya mit meg nem tenne, hogy a gyermekéről SOHA ne kerüljön fel ilyesmi az internetre.
2012. jan. 5. 15:43
12/42 anonim válasza:
amint látom anyuci nem épp magyar,igy már meg sem lepödöm....
2012. jan. 5. 15:44
13/42 A kérdező kommentje:
11.
Ebbe bele sem merek gondolni!
2012. jan. 5. 15:47
14/42 anonim válasza:
Szerintem is kokero!Nem lehet jelenteni a facebook-on valakinek?Az anya? egy szégyentelen idióta,ám azt sem értem,hogy a FB nem szűri az ilyen képeket!A pedofilok paradicsoma!
2012. jan. 5. 15:51
15/42 anonim válasza:
Szia. Hihetetlen,hogy vannak ilyen szülők. Viszont a gyakorin válaszolókat sem értem: néhány hónapja volt egy hasonló kérdés,és akkor a legtöbben semmi kifogásolni valót nem láttak abban,hogy valaki pucér képet tesz ki a gyerekéről,sőt még a kérdezőt kezdték el oltani.
Tény,ő nem linkelt ilyen durva képet,de lényegében ugyan az.
De mindegy,akkor is felháborító.
2012. jan. 5. 15:53
16/42 anonim válasza:
Felháborítónak és a gyerek számára megalázónak tartom, mert ő még nem dönthet arról, mit tesznek közhírré az elmebeteg szülei. Én már több ismerősnek szóltam, ha láttam, hogy akár pici babájukról is, meztelen fotókat raktak fel. volt, aki teljesen megdöbbbent, mert eszébe sem jutott, hogy ez valakiknek "örömöt" okoz.
2012. jan. 5. 15:53
17/42 anonim válasza:
Durva, de megnéztem az anyját a gyereknek, egy évvel fiatalabb nálam, a gyerek apjáról egy kép sincs sehol, és ő magáról is gusztustalan, ízléstelen képeket töltött fel.
Szóval ez a nő az az ember, akivel keresve se lehetne egy közös pontot se találni az életemben..
2012. jan. 5. 15:55
18/42 anonim válasza:
Elszörnyülködtem, hogy mennyire felelőtlenek az emberek. Imént írtam neki, hogy óvatosan tegyen fel képeket, vagy korlátozza a hozzáférést. Ez az amit talán én is megtehetek egy idegenért. Innen csak rajta múlik, hogy otthagyja-e a képei között vagy nem.
2012. jan. 5. 16:13
19/42 anonim válasza:
Én nem tudom megnyitni a képet, képeket, de szerintem jobb is! A hozzászólásokból ítélve, jobb ez így a lelki világomnak!
2012. jan. 5. 16:56
20/42 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy az anyuka leszedte az oldaláról, vagy korlátozta a hozzáférést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!