Mire alapozzák így a gyerekvállalást?
Ne haragudjatok,előre bocsátom,nem provokálni akarok senkit...
De a minap olvastam,hogy az egyik ismerős kismama a közösségi oldalon kérte ismerőseit,hogy sos segítsenek neki, olcsón vagy AJÁNDÉK gyanánt kellene neki babakocsi, kiságy és egyéb bútor illetve ruha.
Jöhentek váratlan kiadások, na de ennyire???
Én sem látok ebben semmi rosszat, ő venni akar olcsón- miért ne venne ismerőstől. Oké felmehetne a Vaterára, de ha ismerős pont szabadulni akar a cuccoktól.
vagy akár elajándékozni, nekem is van sok cuccom, amit elajándékozni lenne érdemes és ha lenne ismerősőm akinek odaadhatnám. Mert mennyivel jobb, meghirdetni nekem egy aukciós oldalon vagy bevinni valami segélyszervezetnek, ha lenne ismerős, aki meg szívesen venné.
Ez megy már Japánban, Ausztriában, és nagyon jó dolog.
Kedves 8. válaszoló!!!
Az intelligenciát szerintem ne feszegessük!!!
Az,hogy irigy lennék, hát ne is haragudj,de mire.....Örülök annak,hogy nem kell azon agyalnom,hogy honnan szedem össze a gyerek holmijait.
Mint írtam én is veszek használt ruhát a lányomnak, használtam vettük neki a kiságyat, játékokat is stb.. Nincs is ezzel semmi baj.
Még az is oké,hogy kiírja,hogy szeretné ha ismerősök jeleznének,ha van valami eladó.
De Ajándékba!!!!Pontosan olyan világot élnük,hogy nagyon sokszor meg kell fontolni mire költünk,és ahogy az emberek többsége él,nemigen szeretnek semmit elajándékozni, inkább kölcsönadják.
Jó persze, értem én mit akarsz mondani!!!
Mint írtam én is kaptam, és vettem is használt dolgokat és barátnőnek,majd később hugomnak is megy tovább-nincs is ezzel semmi gond.
De nílván jobb esetben fel ajánlják neked, és nem te "kéregeted"-remélem nem írtam bántón,de számomra ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!