Mire alapozzák így a gyerekvállalást?
Ne haragudjatok,előre bocsátom,nem provokálni akarok senkit...
De a minap olvastam,hogy az egyik ismerős kismama a közösségi oldalon kérte ismerőseit,hogy sos segítsenek neki, olcsón vagy AJÁNDÉK gyanánt kellene neki babakocsi, kiságy és egyéb bútor illetve ruha.
Jöhentek váratlan kiadások, na de ennyire???
Szerintem is a baba jött váratlanul.
Én ha ilyen helyzetben lennék, kényesen ügyelnék arra, hogy esélye se legyen becsúszni, és itt nem abortuszra gondolok, hanem rendes védekezésre. Csak a tapasztalat azt mutatja, hogy épp oda csúsznak be jobban a babák, ahol kevés a pénz, mert ott inkább nem költenek védekezésre...
nem tudhatod mi történt velük, miért nem tudják megvenni...nyilván ők sem így tervezték.Váratlan helyzetek mindig vannak.
Mi épp összekaptuk magunkat mire jött a baba, de nem volt félretett pénzünk.Mire megszületett fiunk férjem cége, ahol dolgozott csődbe ment...se végkielégítés,se semmi...gondolhatod milyen helyzetben voltunk...De hála Istennek a családunk sokat segített.Mi sem így terveztük,de így jött össze.
Köszönöm mindenkinek
Aképeik alapján,meg amiket tudok róluk,nem godnolnám azt,hogy nehéz anaygi körülmények között élnek. Ezért lepődtem meg én is.
Mert ugyebár a használt dolgokkal nincs is baj,mi is vettünk pl. kiságy ismerőstől stb.
De nem mertem volna kiemelni, hangoztatni,hogy ajándékba is jó lenne....
3. vagyok.ha jó anyagi körülmények között vannak/voltak eddig, akkor tényleg lehet valami váratlan,komoly dolog történt.
Egyik barátnőm kislánya 10 hónapos és már visszament dolgozni...mondják sokan, hogy hogy csinálhatja..hát úgy,hogy elhunyt a férje és a fizetés most nem jön rosszul....De persze ő ezt nem mondja "fűnek-fának" aki megtalálja az okos megjegyzésével.
Lehet ők sem verik nagyon dobra, de történt valami.
Szerintem is csak leleményes. Én se hiszem hogy foglalkoznék minden dolog eladásával, sőt így egyszerűbb is, nem kell kerülgetni, meg az eladással bajlódni.
Gondolom nem is igényesek, így nem ciki odaadni a megrágott babaágyat, kopott babakocsit. Amit amúgy már nem biztos, hogy el lehet adni, max. jelképes áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!